MER-kampanjen

Avtalen med MER-kampanjen og Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) fortsetter. Denne avtalen bærer frukter for studentidrettslaget i og med at arrangør sitter igjen med hele overskuddet!

Det er en kjent sak at tilbudet av frukt og grønt på idrettsarenaen ikke har vært bra nok; det selges altfor mye sukkerholdige varer. MER-kampanjen kan bidra i riktig retning med å øke tilgjengeligheten av frukt og grønt på denne arenaen.

Studentidrettslagene oppfordres til å benytte seg av den fruktige avtalen og bli MER-ambassadører. Ved å signere en slik avtale på Internet vil man få tilsendt en startpakke til en verdi av 900,- som inneholder:

  • Kutteutstyr (kniv, epledeler, fjøler)
  • Plukkeutstyr (plasthansker, store og små serveringsbegre)
  • Instruksjonshefte og CD med tips, samt stoff-forkler
  • Plakater og profileringsverktøy
  • Folder om MER-kampanjen som kan deles ut om ønskelig

Mer penger i kassa!

Økt tilgjengelighet av oppskåret frukt og grønt gir økt forbruk. Dette gir i sin tur penger i idrettslagskassen! Studentidrettslaget kjøper inn frukt og grønt, kutter opp og selger. Dersom dere selger et beger til 15,- og har frukt oppi til verdi av 5,- i innkjøpspris, så har dere faktisk en nettofortjeneste på 150%. Idrettslaget sitter igjen med hele overskuddet.

Fremgangsmåte – Hvordan bli MER-ambassadør:

1. Register deg for gratis MER-verktøykasse og veiledning her. Det er viktig at nettopp denne linken benyttes, for å spore at bestillingen kommer fra Studentidretten. NB! Bestill pakken 14 dager FØR første arrangement slik at dere er sikre på at den kommer frem i posten før arrangementet.

2. Kjøp inn frukt hos din lokale kjøpmann.

Spørsmål

For spørsmål om MER-kampanjen, kontakt Toril Gulbrandsen - OFG på mer@frukt.no

Mer informasjon om MER-kampanjen finnes på frukt.no/mer

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler