Kurt satset friskt og vant!

Kurt Louis Krogsæther, økonomiansvarlig i STIL, begynner å bli et kjent ansikt i norsk studentidrett. På Ledersamlingen i Stavanger vant han billetter til Cupfinalen i fotball, tok hjem seieren, sparte 2000 kr og sikret STIL årlige inntekter.

Kurt som har sitt engasjement i STILs hovedstyre og badmintongruppe, deltok på NSIs Nettverkssamling i Oslo og var selv en av arrangørene av årets Ledersamling i Stavanger. Han har lagt merke til at Frisk Forsikring har blitt en mer aktiv samarbeidspartner for norsk studentidrett denne høsten, og etter Ledersamlingen har han nå kjøpt sin første forsikring.

”Jeg sparte 2000 kroner” forteller Kurt på telefon fra Stavanger. ”Etter Frisk Forsikrings presentasjon på Ledersamlingen tok jeg kontakt med Frisk, og det var 2000 kr å spare på å bytte bilforsikringen min!”. ”De hadde også meget gode tilbud på innboforsikring og reiseforsikring” forteller Kurt videre, ”og i tillegg synes jeg kundebehandlingen var ekstremt god, det var lett å ta kontakt med dem og de var veldig ærlige. For eksempel anbefalte de meg å beholde den uføreforsikringen som jeg har fra før”. Kurt synes også at dette er en god måte å støtte studentidrettslaget på ”Jeg sparer penger og STIL får penger fra Frisk, det er jo knallbra”.

Kurt var også en av dem som vant billett til cupfinalen i fotball. Tidligere i høst utlyste NSI og Frisk Forsikring en konkurranse om hvilke studentidrettslag som kunne anbefale Frisk til flest medlemmer. NTNUI Fotball vant hovedkonkurransen, men Kurt var en av de som vant billett på Ledersamlingen. ”Det var en vanvittig spennende Cupfinale og det var stort å hente hjem Cuppokalen til Ålesund” sier en stolt Sunnmøring.

Men hva skal du bruke de 2000 kronene til?

”De skal jeg selvsagt bruke på å komme meg til Trondheim i februar! For jeg gleder meg enormt til SL!” avslutter Kurt.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler