Invitasjon til Studentmesterskap i Volleyball

Norges Studentidrettsforbund og HiT IL inviterer til Studentmesterskap i Volleyball i Bø i Telemark 24.-25. april 2009.

Tid og sted:

24. - 25. april 2009 i Bø i Telemark

Deltaking:

Alle studenter som har studium som hovedsysselsetting og som er medlem av et studentidrettslag kan delta. Idrettslaget må være medlem av NSI. Kontroll av studentbevis og medlemskap blir foretatt av NSI sin representant på stedet. NB: For å delta på mesterskapet må alle avgifter være betalt, gyldig studiebevis og bevis for medlemskap i klubb vist fram. De som ikke har medlemskort i klubben må laste det ned fra www.studentidrett.no

Det kan være til sammen 25 % ikke-studerende, eller studenter ved andre høgskoler/universitet på laget, men også disse må kunne dokumentere medlemskap i et idrettslag som er medlem av NSI.

Påmelding:

Lag som ønsker å delta i mesterskapet skal sende en e-post med lagets navn til NSI (nsi@studentidrett.no). I utgangspunkt kan det delta 12 damelag, 12 herrelag. Det kan delta ett dame- og ett herrelag fra hvert idrettslag, men det kan åpnest for to lag fra ett idrettslag hvis det er plass. Påmeldingsfrist er fredag 3.april.

Navnepåmelding av spillere må gjøres innen 17. april. Denne registreringa sendes til smvolley2009@gmail.com

Betaling:

Lagavgift:

Det skal betalast inn 600 kr pr lag til NSI sin konto: 5134.06.08449 innen fredag 3.april. Dette dekker reisefordeling og forsikring for hele laget, maks 12 personer, og blir ikke tilbakebetalt hvis en trekker laget. Påmeldinga er først gyldig når lagavgifta er betalt.

Deltakeravgift:

Det skal betalast 500 kr. pr person til HiT volleyball, kontonummer: 2630 07 12249 senest innen fredag 17. april. Dette dekker deltaking, dommerutgifter, halleige, bankett, overnatting, frokost lørdag og søndag. For de som ikke vil overnatte og spise frokost blir dette beløpet 350 kr per person. Hvert lag betaler inn samlet beløp. Husk å merk med navn på lag og antall spillere. Innbetalt deltakeravgift blir ikke betalt tilbake ved forfall.

Registrering:

Det blir registrering i Gullbring Kulturanlegg, kl. 14.00 fredag 31.mars Ta med kvittering for betalt deltakeravgift, gyldig studentbevis og bevis for medlemskap i klubben for hele laget!

Overnatting:

Innlosjering skjer på gulv i idrettshall og barnehage. Deltakerne må selv ta med sovepose og liggeunderlag.

Mat:

Frokost i barnehagen ved Gullbring er inkludert. I tillegg er det bli kiosk i hallen under heile arrangementet.

Sosialt:

Fredag kveld blir det sosialt samvær med pizza etter vi er ferdige å spille. Lørdag blir det bankett med buffet på Bø hotell med påfølgende fest samme sted. Pent antrekk på banketten!! Det er ikke lov å drikke medbrakt drikke under arrangementet!

Praktisk info om turneringa:

Det vil bli spilt kamper på 3 baner( muligens 4 hvis stor pågang) Kampene spilles best av 3 sett til 25 poeng (15 i tredjesettet). Lagene blir satt opp til dømming. I finalen stiller arrangøren med dommere. Kampoppsett og reglement blir sendt ut innen 21. april.

Hvordan komme seg til Bø?

Fra Oslo, Stavanger og Kristiansand går det direkte tog til Bø. Fra tog/busstasjonen er det kun få minutters gange til Gullbring Kulturanlegg. Det skal dermed være ganske lett å komme seg fra de fleste steder til Bø. Eventuelt går det også busser.

Program:

Fredag

14.00 - Ankomst og registrering på Gullbring Kulturanlegg
15.00 Teknisk møte for lagledere
16.00 -21.00 Gruppespill
21.00 - Innkvartering
22.00 Mat og sosialt samvær på Pizzafjoset ( 5 min gange fra anlegget)

Lørdag

07.30-09.30 Frokost
09.00- 17.00(18.00) Forts. Gruppespill og sluttspill
19.00(20.00)- Bankett med på følgene morsomheter

Søndag

09.00-11.00 Frokost
-13.00 Opprydding og avreise

I Gullbring er det kafe med pølse, baguetter og snoooop. Meny ligger 3 minutter vekke med en herlig varmdisk.

Reisefordeling og SM-statuttane:

Søknad til reisefordelingskassen må være hos NSI innen 14 dager etter arrangementet. Det trekkast fra en egenandel på kr. 300,- pr. person og det refunderes 70 % av overskytende reisekostnader innen rimelige grenser. Gjeldende statutter og utfyllende bestemmelser for SM skal følges, se www.studentidrett.no

Teknisk Arrangør:

HiT Volleyball
v/ Lisbeth Larsen
Tlf: 47648012
E-post: smvolley2009@gmail.com

NSI-kontoret:

Skulle det være noe spørsmål om SM, reisefordeling, forsikring og lignende, ta kontakt med Andrea Schmalzried på tlf. 21 02 98 61 eller e-post andrea@studentidrett.no
VEL MØTT I BØ!!!!!!

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler