Invitasjon til Studentmesterskap i Fekting

Norges Studentidrettsforbund og OSI fekting inviterer til Studentmesterskap i fekting i Oslo helgen 17.-18. oktober 2009.

   
Sted

Stevnet arrangeres i Idrettsbygningen på Blindern, Problemveien 13

Formuler

Individuelle:
Det blir én stor puljerunde eller to mindre puljerunder, og alle går videre til direkteutslagning etter ranking fra puljerunden. Det vil bli bronsefinaler.

Lag:
Hvert studentidrettslag kan stille opp med flere lag (3+1) som består av et eller begge kjønn fra det samme idrettslaget (maks en fekter per lag kan være ikke-student så lenge han/hun har medlemskap i idrettslaget). Det blir én puljerunde ordnet etter rankingen fra lørdagen og alle lagene går videre til direkteutslagning. Det vil bli bronsefinale.

Program

Lørdag 17. oktober, Individuelle
Opprop dame og herre 10.00-10.30
Pulje start 10.30
Finaler 16.00

Søndag 18. oktober, Lag
Opprop lag 10.00-10.30
Pulje lag 10.30
Finaler 15.00

Dommer

Dersom klubb/nasjon ikke kan stille opp med egne dommere, er deltakerne pliktig til å dømme kamper både i pulje og DE.

Bankett

Banketten avholdes på lørdag kveld kl. 19.30. Har man behov for spesiell mat eller det er noe man ikke tåler, vennligst å si fra ved påmeldingen.

Overnatting

Deltakerne har ansvar for overnatting selv.
Billig overnatting: http://www.ungioslo.com/overnatting.htm

Startkontingent

Startkontingenten for individuelt: 150,-
Startkontingenten for lag (3+1): 300,-
Bankett per person: 200,-
Beløpet betales til bankkonto 9713.26.78476 innen påmeldingsfristen.
NB! Merker bankgiroen med SM i fekting samt deltakerens navn og hva betaling gjelder. Betaling og påmelding for lagfekting skjer samlet per idrettslag.

Påmelding

For påmelding send en mail til junjiec(at)ifi.uio.no innen fredag 9.okt. 2009

Reisefordeling

Informasjon om NSIs reisefordeling finner du her.

Kontakt

OSI fekting v/ Junjie Cao, junjiec(at)ifi.uio.no eller 92 49 09 92
NSI, nsi(at)studentidrett.no eller 21019861

VELKOMMEN TIL OSLO!

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler