HiT IL nærmer seg 70% deltakelse på SL2010

Fra HiT IL meldes det om kjempeinterresse for SL2010. Styremedlem Erik S. Oksavik forteller at laget snart har meldt på 70% av alle sine medlemmer.

De to siste årene har vært gode år for HiT IL, som har vokst seg stadig større i et studentmiljø som er sterkt preget av idrett og friluftsliv. Høgskolen i Telemark, avdeling Bø, har et av de mest etablerte idrettsfaglige miljøene i Norge og konkurrerer med Norges Idrettshøgskole om å være best på idrettsutdanning. Studentene har derfor gode idrettsanlegg å utøve idrett i, og det fikk vi i NSI også oppleve da HiT IL arrangerte Studentmesterskapet i volleyball i april i år. Studentene har derfor mange idrettslag og mange idrettstilbud å velge i, men Oksavik forteller at stadig flere velger studentidrettslaget som sin idrettsarena. Sjekk ut HiT ILs nye nettsider her: www.hitil.no .

HiT IL er forøvrig meldt på i volleyball-, fotball- og basketballturneringene under SL. I tillegg har de deltakere påmeldt i Langrenn og stiller med tre lag i simulatorgolf. HiT IL tar dermed opp konkurransen med Elverumsstudentene om å være det studentidrettslaget på SL med flest deltakere i forhold til sitt medlemstall.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler