Hederlig innsats i Student-EM i Futsal

Etter ha vunnet vårens Studentmesterskap i Futsal på Rena, ble NTNUI kvalifisert til Student-EM som ble avholt 20 til 26 juli i Montenegro.

Hele 16 ulike universiteter fra 15 forskjellige land deltok i den prestisjetunge turneringen. NTNUI, som for anledningen stilte i norske landslagsdrakter, kom i gruppe med Slovakia, Makedonia og regjerende europamestre Spania.

NTNUI startet turneringen med et braktap mot et samspilt og lekent spansk lag. Kampen endte 9-2 i favør spanjolene etter 2 x 20 minutter effektiv futsal. I neste kamp ventet et overkommelig slovakisk lag. Norgesmestrene ledet 3-1 da det gjensto tre minutter, men med to kjappe mål fra slovakene endte kampen med poengdeling. For ta seg videre var det norske laget nødt vinne den siste gruppespillkampen mot Makedonia. Den siste kampen ble en real triller som tilslutt endte 6-5 til Makedonia.

Etter gruppespillet var det ren plasseringsspill og NTNUI spilte for en 9 plass. I første plasseringskamp tapte NTNUI mot et godt lag fra Frankrike. Neste kamp vant det norske laget etter en knokkelkamp mot Sveits, trilleren endte 3-2 til Norge etter to sene mål signert Lars Steffensen og Daniel Gauseth. I siste kamp ble det tap mot England. NTNUI og Norge endte tilslutt på en noe skuffende 14 plass skal vi tro NTNUIs fremragende frontspiller og toppscorer Torben Wedervang:

''Vi er selvflgelig ikke fornøyd med havne på en 14 plass. Ambisjonene før turneringen var skyhøye og vi håpet på å komme topp 3. Vi var veldig nære å avansere fra gruppespillet, spesielt de to siste kampene i gruppespillet burde vi vunnet og vi ledet jo begge kampene rett før slutt. Det skal også sies at temperaturen i hallene hvor vi spilte var opp mot 40 grader og det preget oss sterkt. Etter gruppespillet ble vi også matforgiftet og stilte svræt redusert de tre siste kampene. Vi er uansett fornøyd med innsatsen vi la ned, og håper på komme sterkere tilbake i Zagreb 2010. Turen og opplegget var helt upåklagelig og vi storkoste oss på Balkan.''

Vi vil også benytte anledningen til å takke NSI, Marin teknikk, Kleven Maritime og Rolls-Royce for støtten vi fikk fra dere!

Mvh NTNUI Fotball

På bildet: Norge i MNE(verst fra venstre, se nederst fra venstre): Martin Riseng, Lars Steffensen, Daniel Gauseth, Torben Wedervang, Tor Marius Jensen, n.v Sivert Over, Simen Rasmussen, Mathias Haugvik, Anders Stenberg, Julien le Bozec

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler