Nyheter publisert i 2009

Norges Svømmeforbund er representert med tre utøvere i årets Sommeruniversiade. Ann-Cathrin Løland og Kristoffer Jørgensen deltar i stup, mens Thomas Ole Fadnes deltar i svømming.

Norges to kvinnelige deltakere i turn, Sandra Ostad og Mari Eliassen, fikk anbefalt Universiaden gjennom andre turnere som har deltatt tidligere. Selv om resultatene ikke har vært av de beste, synes de det har vært utrolig gøy å delta og at arrangementet har vært over all forventning.

Onsdag kveld ble Sommer-Universiaden i Beograd offisielt åpnet i et storslått show. Universiaden ble åpnet av Serbias Statsminister Mirko Cvetkovic. Les alt om Universiaden og den Norske troppen her.

Som flere kanskje har fått med seg vil det arrangeres en unik universitetsduell i Drammen, den 19. juni, 2010. Hold av datoen!

Stadig fler studentidrettslag får oppmerksomhet og spalteplasser i diverse aviser og blader. Vi vil forsøke å samle diverse artikler som viser studentidrettens plass i media. 

Få med deg de ferskeste NSI-nyhetene i årets 2. nyhetsbrev.

Frem fra arkivet henter vi idag en artikkel om internasjonal studentidrett anno 1946. Les om hvordan norsk studentidrett markerte seg internasjonalt allerede i 1929.

Avtalen med MER-kampanjen og Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) fortsetter. Denne avtalen bærer frukter for studentidrettslaget i og med at arrangør sitter igjen med hele overskuddet!

Norges Studentidrettsforbund og NTNUI sykkel inviterer til Studentmesterskap i sykling i Trondheim helgen 11. – 13. september 2009.

Dette er første gang et Studentmesterskap arrangeres innen sykling. Bli med og skap historie!

Det har allerede kommet inn flere søknader på vår tilskuddsordning for oppstarts - og utviklingsmidler.

NSI er nå å finne på en rekke nettfora. Bruk direktelinkene her på nettsiden for å finne oss på facebook, youtube og twitter.

Line Eskerud er hentet inn som sommervikar på forbundskontoret også i år. Line er tilbake etter ett års utveksling i Ottawa, Canada, hvor hun arbeidet med deler av sin masteroppgave i idrett.

Studentregattaen 2009 ble avholdt på Nordåsvannet utenfor Bergen fredag 1.mai og det var NTNUI som gikk først over mållinjen ved Fana Roklubb og tok hjem tittelen som Norsk Studentmester 2009 i både dame- og herreklassen.

Bergensstudentenes Idrettslag (BSI) hadde mandag styreseminar for alle sine medlemsklubber. På bildet (f.v): Leder i BSI, Sindre R. Dueland, NSIs President Geir André Dalhus og Leder i NTNUI og SL 2010 Sjur Øyen.

Norges Studentidrettsforbund og ESI inviterer til Studentmesterskap i Fotball som går av stabelen 18.-20. september i Elverum. Les mer og meld dere på her.

Norges Studentidrettsforbund og NTNUI inviterer til Studentmesterskap i Rugby i Trondheim 6.juni 2009. Les mer og meld dere på her.

Nå er det mulig å søke om deltagelse på EUSA Symposium som arrangeres i Zadar, Kroatsia 15.-18. oktober. Les mer og meld deg på her.

Nettverkssamling 2009 gikk av stabelen i helgen. OSI sto som arrangør og 14 studentidrettslag møtte til lansering av nye studentidrett.no, og til en helg hvor temaet var nettverk, samarbeid og teambuilding.

Husk Sportsmagasinet på TV2 Zebra i kveld kl.18.00.

Sverige med skip Niklas Edin slo Norge 8-7 i en spennende curlingfinale i Vinteruniversiaden i Harbin/Kina.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler