Nyheter publisert i 2009

Se innslag fra NSIs aktivitetskurs på Sportsmagasinet på TV2 Zebra mandag 28.09 kl 18.

For dere som ikke skal på NSIs ledersamling: Idrettens Kompetansesenter Innlandet, Hedmark og Oppland Idrettskrets inviterer til Arrangørseminar på Lillehammer 23.-24. oktober. Oppfordringen går til alle gruppeledere i studentidrettslag som ønsker å lære mer om hvordan man lager gode arrangement. 150 plasser. Gratis og første mann til mølla.

Årets studentmesterskap i fotball ble denne helgen avholdt i Elverum. LIK, Legestudentene i Oslo ble studentmestere for kvinner, mens NIHI, Norges Idrettshøgskoles IL ble mestere i herreklassen.

Norges Studentidrettsforbund og OSI fekting inviterer til Studentmesterskap i fekting i Oslo helgen 17.-18. oktober 2009.

Grupper i studentidrettslag som i tillegg til å være medlem i NSI er medlem i et annet særforbund for deres respektive idrett, kan søke Spillemidler til utstyr. Søknadsperioden åpner 14. september og varer til 20. november.

NTNUI Roing møtte som forventet svært gode motstandere i årets EM i studentroing.

Lørdag 12. september ble det første studentmesterskap i sykling avholdt. På grunn av for få påmeldte klubber, ble det kun et "prøve-SM" denne gangen. Men, det ble en mer enn godkjent generalprøve.

Nå kan ditt studentidrettslag vinne 15 billetter til Cupfinalene i fotball lørdag 7. og søndag 8. november. Det eneste du må gjøre er å si ja til å få en telefon fra Frisk Forsikring, som vil gi deg et tilbud om gode studentforsikringer.

Førstkommende mandag, 14. september, er det klart for 1. program for høstens Sportsmagasin. Slå på TV2 Zebra kl 18.00 og se hva som skjer i idretts-Norge!

Det er fortsatt mulig å melde seg på NSIs Aktivitetskurs som arrangeres 25.-27. september i Oslo.

Norges Studentidrettsforbund gjentar suksessen fra fjoråret og inviterer til nytt Aktivitetskurs, fredag 25. september til søndag 27. september i Oslo.

Herrelaget til NTNUI Roing er i gang med spesifikk rotrening til Student-EM i Kruszwica, Polen, 2. september.

The International Student Badminton Tournament (ISBT) er en omfattende turnering som arrangeres for studenter fra hele Europa. I år avholdes ISBT i Oslo og her er hele 161 deltakere og over 10 ulike nasjoner registrert.

Student-Lekene 2010 nærmer seg med stormskritt! SL2010 arrangeres av NTNUI i Trondheim 24.-28. februar. Dette ser ut til å bli det største studentidrettsarrangementet i Norge noensinne.

Etter ha vunnet vårens Studentmesterskap i Futsal på Rena, ble NTNUI kvalifisert til Student-EM som ble avholt 20 til 26 juli i Montenegro.

Norges Studentidrettsforbund støtter prosjektet "Schools for Africa", hvor hovedmålet er å gi flere barn i Afrika mulighet til å gå på skole.

Det ble ingen optimal dag for de norske guttene under den innledende skytingen i Beograd. Njål Åmås gikk riktignok videre med sin 59. plass mens Magnus Pilskog Stein dessverre røk ut med sin 65. plass.

Svømmer Thomas Ole Fadnes satt ny personlig rekord på 100m fri under Sommeruniversiaden i Beograd. Med 50,66 knuste Stavanger-gutten sin egen gamle personlige rekord (51,63) med nesten 1 sekund.

Irene Helgesen er Norges eneste deltaker i friidrettskonkurransen i årets Sommeruniversiad. I dag tok hun seg til semifinalen på 400m.

Taekwondokonkurransen i Sommeruniversiaden i Beograd er over for Norge. Robert A Honningdalsnes tapte dessverre mot Pilavakis Christos fra Kypros med 0-4 i -78 kg klassen.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler