Nyheter publisert i 2009

Vår samarbeidspartner Frisk Forsikring inviterer til ny konkurranse for alle studentidrettslag og grupper frem mot SL2010. Nå kan din SL-tropp (ditt lag eller din gruppe) vinne valgfritt utstyr til en verdi av kr 5000,-. Gjør deg klar for SL, bli med i konkurransen!

BSIs volleyballjenter slo seg til NM finalen med 3-0 (25-12, 25-15, 25-18) over Blindheim tirsdag kveld.

I disse dager mottar dere alle faktura for NSIs medlemskontingent 2009.

Er du en av dem som ikke fikk registrert deg innen 1.desember? Fortvil ikke, det er fortsatt mulig å registrere seg og bli med på Norges største studentidrettsfest 2010!

Kurt Louis Krogsæther, økonomiansvarlig i STIL, begynner å bli et kjent ansikt i norsk studentidrett. På Ledersamlingen i Stavanger vant han billetter til Cupfinalen i fotball, tok hjem seieren, sparte 2000 kr og sikret STIL årlige inntekter.

Fra HiT IL meldes det om kjempeinterresse for SL2010. Styremedlem Erik S. Oksavik forteller at laget snart har meldt på 70% av alle sine medlemmer.

Nå haster det! Det er fortsatt om lag 200 millioner kroner igjen å fordele av Grasrotandelen. Med en siste innspurt kan idrettslaget ditt sikre seg både bonus for hele 2009, og faste ekstrainntekter i 2010.

NSIs Forbundsting 19.-21. mars er flyttet til Bergen og BSI blir arrangør for det som garantert blir et spennende helg. Leder i BSI, Sindre S. Dueland (bildet), lover tidenes beste Forbundsting. Vi gleder oss!

Elverumsstudentene har når dette skrives over 50 påmeldte deltakere til SL2010. Det betyr at 80% av alle medlemmene i ESI deltar på SL! Leder i ESI Thor-Andre Søyland gleder seg stort til tidenes studentidrettsfest, og jobber for å få med enda flere Elverumsstudenter. Thor-Andre oppfordrer alle sine kolleger i studentidretts-Norge til å gjøre påmeldingen nå!

ENGSO Youth er en europeisk idrettsorganisasjon som arbeider for en bedre idrett for ungdom under 35 år i Europa. Nå er det mulig å søke en praktikantstilling i organisasjonen.

I kveld (mandag 30/11) kan du se reportasjer om klatring, innebandy, skyting, taekwondo, motorsport, biljard og turn på Sportsmagasinet kl 18.00 på TV2 Zebra.

Klubben i mitt hjerte konkurransen er i full gang. I dagens nettutgave av Dagbladet er det en stor artikkel om NTNUI og Studentlekene i 2010. "Skal feire 100 år med å overgå Vancouver OL" er overskriften i dette intervjuet med NTNUI leder Sjur Øyen. Les hele artikkelen her.

Ledersamlingen 2009 gikk av stabelen i helgen. Det var STIL som sto som arrangør og 49 deltakere fra 11 studentidrettslag møtte til en helg for å lære mer om forhandlingsteknikk og konflikthåndtering.

Påmeldingen til SL 2010 er på vei opp å gå. Gå inn og registrer deg allerede i dag, samt begynn å melde deg på i de idrettene påmeldingen er klar til!

To representanter fra NSI, visepresident Karl Olav Haaland og generalsekretær Marius H. Johannessen, deltar denne uke i NIFs skolering for internasjonale representanter. I forbindelse med skoleringen besøkte de også det internasjonale studentidrettsforbundet FISU.

Årets studentmesterskap i fekting ble denne helgen avholdt i Oslo. Anne Morvik (BSI) ble årets studentmester i dameklassen og Christoffer Irgens (OSI) vant herreklassen. OSI vant lagkonkurransen.

I forbindelse med prosjektet "På vei mot toppen" har NSI den glede å kunne utlyse stipender til deltakelse i Student-VM 2010.

NTNUI blir Hummel Sports nye flaggskip i Norge. ”Dette er en unik avtale for et breddeidrettslag i Norge, og så vidt meg bekjent eksisterer det ikke noe tilsvarende”, forteller Christian Carson, støttespiller og konsulent for NTNUI.

Konkurrasen om de 15 billettene til Cupfinalene fortsetter. Årets herrefinale blir en klassiker mellom naborivalene Ålesund og Molde. I kvinnenes Cupfinale spiller Team Strømmen mot Røa i finalen. Frisk Forsikring gir oss billetter, som ditt studentidrettslag kan vinne!

Norges Studentidrettsforbund og Studentidrettslaget i Stavanger (STIL UiS) inviterer til Ledersamling fredag 23. oktober til søndag 25. oktober 2009.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler