Koronavirus

     
     

Koronanytt fra studentidretten

Les alt

NSI har utarbeidet en smittevernsveileder for studentidrettsarrangement. Veiledningsheftet er en utdypende beskrivelse av hvordan klubber og arrangører i Norges studentidrettsforbund (NSI) kan planlegge, gjennomføre og sikre at sine arrangementer, konkurranser og samlinger blir gjennomført i henhold til NSIs koronavettregler og til enhver tid gjeldende smittevern.

Fra og med 15. juni ble det en oppmykning av koronavettregler for idretten. Se de oppdaterte koronavettreglene her (sist oppdatert i oktober)

NSIs rekrutteringsutvalg er i full gang med å utarbeide studentidrettens rekrutteringsstrategi inn mot høstsemestret 2020. Korona tvinger oss til å tenke annerledes. Vi skal stå klare til å ta imot nye og gamle studenter til høsten, uansett!

Hvordan blir det når aktivitetene kan starte opp? Hva kan vi gjøre for å få folk i aktivitet igjen? Hvilken støtte ønsker dere fra NSI? Vi inviterer ledere i studentidrettslagene til digitale klubbforum, en arena for erfaringsutveksling og samhandling.

NSI oppfordrer fortsatt alle våre medlemmer til å aktivt bidra i den nasjonale dugnaden for å begrense spredningen av Covid-19. Jo flinkere vi er til å sammen begrense dette nå, jo raskere vil vi kunne komme tilbake til en mer normalisert hverdag og få fortsette å skape aktivitet og glede for studenter i hele landet!

Som følge av den ekstraordinære koronasituasjonen, kan styret beslutte å gjennomføre årsmøter digitalt. Norges idrettsforbund tilbyr alle idrettslag Idrettens Office 365 pakke kostnadsfritt ut juni for å kunne avholde digitale årsmøter. 

Beredskapsgruppe

Guro Røen

Tlf: +47 976 18 966
guro@studentidrett.no  

Magnus Nedregotten

Tlf: +47 938 49 906
magnus@studentidrett.no  

Kjell-Erik Kvamsdal

Tlf: +47 482 59 776
kjell-erik@studentidrett.no  

Pauline Sjøvold

Tlf: +47 909 76 092
pauline@studentidrett.no  

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler