Kjøpsbetingelser

Les våre kjøpsbetingelser ved betaling for våre kurs og konferanser.

Her kan du lese kjøpsbetingelser i vår nettbutikk hvor du kan betale påmelding til våre kurs og konferanser.

I vår nettbutikk på www.studentidrett.no vil det være mulig for våre medlemmer å betale påmeldingsavgift ved påmelding til våre kurs, samlinger, idrettsarrangement og/eller konferanser. Kjøp via studentidrett.no er regulert av standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett.

Forbrukerkjøp over Internett reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettsloven og e-handelsloven, og disse lovene gir forbruker ufravikelige rettigheter. Vilkårene i kontrakten skal ikke forstås som noen begrensning i de lovbestemte rettighetene, men oppstiller partenes viktigste rettigheter og plikter for handelen. Selgeren kan velge å tilby kjøperen bedre vilkår enn det som fremgår av disse salgsbetingelsene.

1. Avtalen 
Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgeren gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken (herunder blant annet opplysninger om arrangementets tid, sted, innhold, pris og betingelser), eventuell direkte korrespondanse mellom partene (for eksempel e-post), samt disse salgsbetingelsene.

Ved motstrid mellom opplysningene selgeren har gitt om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken, direkte korrespondanse mellom partene og vilkårene i salgsbetingelsene, går direkte korrespondanse mellom partene og opplysningene gitt i bestillingsløsningen foran salgsbetingelsene, så fremt det ikke strider mot bindende lovgivning.

 
2. Partene 
Selger er Norges Studentidrettsforbund
Kontaktadresse: Ullevål stadion 75 L
E-post: nsi@studentidrett.no
Telefonnummer: +47 21029860
Organisasjonsnummer: 971 435 844

Kjøper er den person som foretar bestillingen.

 
3. Priser 
Prisene, som er oppgitt i nettbutikken, inkluderer merverdiavgift.

Opplysninger om de totale kostnadene kjøperen skal betale, inklusive alle avgifter (merverdiavgift og lignende). Spesifisering av de enkelte elementene i totalprisen, gis i bestillingsløsningen før bestilling er foretatt.

4. Avtaleinngåelse 
Avtalen er bindende for begge parter når kjøperens bestilling er mottatt av selgeren.

En part er likevel ikke bundet av avtalen hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

5. Betaling
Vi benytter en betalingsløsning fra Nets og du kan betale med Visa eller Mastercard. Netaxept garanterer for sikkerheten til dine data. Netaxept lagrer dine personlige opplysninger i en database beskyttet med brannmurer. Tredjepart vil ikke få tilgang til dine personopplysninger eller kredittkortnummer.

Netaxept benytter Secure Socket Layer (SSL) ved overføring av personlig informasjon. SSL lager en sikker (kryptert) forbindelse mellom din maskin og Netaxept. På denne måten kan informasjonen overføres trygt uten at uvedkommende kan lese den underveis.

Selve transaksjonen blir håndtert av Elavon, og dette gir deg en trygg og sikker handel.

6. Ordrebekreftelse
Så fort vi har mottatt din bestilling vil du få tilsendt en ordrebekreftselse til den e-postadressen du oppgir. Pass på at du oppgir riktig e-postadresse.

Kontroller at ordren stemmer, og kontakt oss gjerne dersom du lurer på noe. Skulle du ikke motta ordrebekreftelse innen rimelig tid kan det hende at du har oppgitt feil e-postadresse. Ta kontakt med oss, så skal vi sjekke det.

Ordrebekreftelsen gjelder som kvittering på påmeldingen, og kan medbringes som bekreftelse.

7. Ved avlysning av kurs

Dersom kurset du har meldt deg på blir avlyst, vil Norges Studentidrettsforbund refundere deg 100% av kursavgiften.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler