SM Roing 2018

11. mai - 13. mai 2018

Sted: Bergen

På vegne av Norges Studentidrettsforbund (NSI), Medisinsk Roklubb Bergen og organisasjonskomiteen for Studentregattaen i Bergen 2018, har vi den ære og glede av å invitere alle studentidrettslag tilknyttet Norges Studentidrettsforbund til SM i åtterroing på Nordåsvannet i Bergen 12. mai.

Praktisk 

Datoer og tider

Påmelding

Ankomstdag:                   Fredag 11. mai
Teknisk møte:                 Fredag 11. mai 
Konkurransedag:            Lørdag 12. mai
Lagledermøte:                 07:40 lørdag 12. mai

Avreisedag:                      Søndag 13. mai

Påmeldingsavgift:          400 kr
Påmeldingsfrist:             Onsdag 2. mai

 

PÅMELDING

Distansen det konkurreres i er 1 650 meter. Åpningsseremoni med innveiing av styrmann foregår fredag 11.05 på Studentsenteret, på Nygårdshøyden, i auditoriet ”Egget”. Utover dette presenteres hvert lag, der vi ser frem til minst like kreative introduksjoner som tidligere år. Vi anbefaler samtlige deltakere å møte denne kvelden – både for å møte andre deltakere, men desto viktigere å stille forberedt og godt informert til regattdagen som går av stabelen lørdag morgen 08:00.

Alle deltakende klubber må stille med en båt per andre påmeldte lag. Skulle dette ikke være gjennomførbart må Regattastyret kontaktes i god tid på følgende mail: studentregatta2018@gmail.com. Fristen for dette er satt til 16.04.

Per nå har vi satt et tak på 2 lag per klasse fra hver klubb. Dette for å kunne gjennomføre regattaen innenfor de tidsrammene vi har. Vi ser dog på muligheter for å kunne øke antallet.

Etter regattaen er deltakere og resten av laget invitert til bankett på Sjøkrigsskolen. Det tas forbehold om førsteprioritet til banketten for roere og frivillige. Pris per ikke-roer er satt til 400kr.

Bankettdeltakere må sørge for gyldig identifikasjon (for eksempel bankkort med bilde og signatur) for å kunne komme inn på Sjøkrigsskolen. Dersom idrettsklubbene stiller med utvekslingsstudenter (ikke norsk statsborger) må dette opplyses om ved påmelding.

Ytterligere informasjon om regattadagen og opplegg vil sendes ut fortløpende, men ta gjerne kontakt med styret på studentregatta2018@gmail.com eller med leder for styret, Kristoffer Holen Sælen, på telefon 40551226 ved spørsmål. Vi håper å se så mange åttere som mulig til start!
For utfyllende informasjon om SM2018 følg oss på Facebook her

Mvh

Kristoffer Holen Sælen

Emilie Zakariassen Hansen

Camilla I. W. Kristiansen

Leder

President

Leder

Studentregattaen 2018

Norges Studentidrettforbund

Medisinsk Roklubb Bergen

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler