Oppdrag Troms

29. september - 2. oktober 2017

Sted: Tromsø

29 september. til 2. oktober har du mulighet til å oppleve den fantastiske naturen i Troms og samtidig bli kjent med friluftsinteresserte studenter fra hele landet!

Hva er Oppdrag Troms?
Oppdrag Troms er et arrangement i regi av Tromsøstudentenes idrettslag (TSI) og TSI Fjellgruppa, som er friluftsgruppa for studenter i Tromsø. Det hele startet som et ønske om å samle representanter fra de ulike friluftsgruppene i landet for å utveksle erfaringer og få til et samarbeid på tvers av gruppene. Med hjelp fra Norges Studentidrettsforbund (NSI) har dette nå utviklet seg til å bli et arrangement for alle idrettslag tilknyttet NSI. I 2014 og 2015 ble Oppdrag Troms arrangert med stor suksess! Deltakerne fikk brynet seg på spenstige utfordringer i vill natur, og deltatt på en rekke sosiale aktiviteter på kveldene. Kubbturnering, bordbouldring, slakkline, klatring i trær for å nevne noe. Slike treff er blant annet en gylden mulighet til å utforske turområder utenom de som ligger i nærheten av de enkelte idrettslagenes studieby. Oppdrag Troms går av stabelen 29. september, hvor vi tar buss kl. 11.00 fra Tromsø og innover til Skibotn feltstasjon, som vil være utgangspunktet for arrangementet.

Velkommen til et friluftseventyr
for studenter i Nord-Norges
vakreste villmark!

På stasjonen etablerer vi oss, spiser en god middag, blir kjent og forteller gode historier. Lørdag morgen serveres det frokost før dere blir sendt ut på oppdrag hele dagen! Dere får utdelt kart og en rekke koordinater med forskjellig poengsum. Deres jobb blir å forsøke å oppnå så mange poeng som mulig og møte tilbake til camp innen tidsfristen. Det gis ikke ekstrapoeng for å være tidlig, men det gis straffepoeng dersom du er for sen. På kvelden blir det nok en gang middag, vi blir enda bedre kjent og forteller de beste historiene. Søndag bringer bussen oss tilbake til Tromsø og flyplassen, men vi reserverer bord på et spisested for de som har senere fly/buss. Der viser vi bilder fra helgen og tar oss en velfortjent pust i bakken etter en opplevelsesrik helg!!

Hvem kan være med?
Arrangementet skjer i regi av Norges studentidrettsforbund, men er åpent for alle.
Påmeldingsavgiften er kr 249,- for medlemmer av NSI, og kr 499,- for andre.
Gruppen du reiser med trenger ikke være en del av studentidretten, så lenge deltakerne har medlemskap i et studentidrettslag tilknyttet NSI. Er ikke gruppen din med i NSI er det stor sjanse for at du selv er det gjennom ditt studentidrettslag. Hvis ikke skal du ikke se bort i fra at du tjener inn denne kontigenten allerede på dette arrangementet.

Reisestøtte
NSI deler ut reisestøtte til sine medlemmer. På opptil kr 1000,- avhengig av hvor du reiser fra.

Overnatting
Arrangementet starter fredag morgen, men vi regner med at en del kommer i løpet av torsdagen. Vi ordner overnatting i gymsal til de som trenger dette.

Transport
Å komme seg til Tromsø er overraskende enkelt. Det tar blant annet kun to timer med fly å komme seg fra Oslo eller Trondheim til Tromsø, og flyplassen er så å si i sentrum! Dersom noen ønsker å komme opp torsdag, ordner vi med overnatting samt en sosial samling på kvelden. Dette er særlig hensiktsmessig for de som har langt å reise, og som ikke rekker å være i Tromsø innen bussen går fredag morgen kl. 11.

Pris og påmelding
Påmelding er bindende og skjer på nettsiden
www.oppdragtroms.no hvor du også finner ytterligere informasjon. 

Påmelding

Det er begrenset med plasser, og førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder! Arrangementet koster kr 249,- for medlemmer av NSI, og kr 499,- for andre. Dersom du ønsker å sove innendørs koster dette ekstra. Vi stiller med telt til resten. Påmeldingsavgiften dekker alle måltider under arrangementet, transport til og fra basecamp samt overnatting torsdag til fredag. 

Kontakt oss gjerne på e-post dersom du har spørsmål tilknyttet arrangementet! 
post@oppdragtroms.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies