Aktivitetslederkurs 2017

22. september - 24. september 2017

Sted: Olympiatoppen

Helga 22.-24. september arrangerer NSI vårt årlige Aktivitetslederkurs på Olympiatoppen i Oslo.

Kurset er spisset for aktivitetsledere og trenere i studentidrettslagene, men er også åpent for styremedlemmer og andre medlemmer som er interesserte i aktivitetsledelse.

Foredragsholdere i den nasjonale toppklassen er klare for å gi dere faglig påfyll og inspirasjon! Vi lover også gøyale og lærerike treningsøkter, erfaringsutveksling og mulighet for å treffe andre engasjerte i studentidretten fra hele landet.

Temaer: Treningslære, basistrening, motivasjonspsykologi, antidoping, trenerrollen, inspirasjon. 

Program

Kost og losji dekkes av en egenandel på kr. 250,- per person og må betales til konto 5134 06 08449 innen påmeldingsfristen. Merk betalingen "Aktivitetslederkurs 2017" og hvem dere betaler for. Påmeldingen er bindende og kun gyldig når egenandelen er betalt.

NSI dekker reise tur-retur for alle deltakerne. Vi ber dere om å gjøre reiseutgiftene så rimelig som mulig. Bestill derfor reise så snart dere har meldt dere på. Alle deltakerne får tilbud om å bo på Olympiatoppen Sportshotell hele helgen.

Kurset har et maks antall på 50 deltakere, og vi har påmelding etter «første-mann-til-mølla»-prinsippet. Kurset forutsetter 100% deltakelse for å få bestått.

Påmeldingsfrist: 31. august

Meld deg på her!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies