Ledersamling

NSIs Ledersamling 2019 arrangeres 25.-27. oktober på Thon Hotel Linne i Oslo. Samlingen er rettet mot ledere og styremedlemmer i studentidrettslagene og våre arrangement som studentleker og studentmesterskap.

Temaer for Ledersamlingen 2019 vil være

  • Mangfold i studentidretten, deriblant forestillingen "Ingen er homo i 2.divisjon"
  • Modernisering av studentidretten
  • Styrkebasert ledelse
  • Erfaringsutveksling 
  • Strategiarbeid: Workshop Strategi 2020-2024

Oppdatert program vil komme over sommeren. 

Spørsmål? Kontakt Guro Røen, guro@studentidrett.no 

Påmelding - frist 9. oktober

Det er allerede mulig å sikre seg plass på samlingen, og påmeldingen er åpnet! 

Egenandel

Egenandel er kr. 350,- per person og må betales via Vipps - Norges studentidrettsforbund #562523, under Utdanning snarest og senest innen påmeldingsfristen. Hvis du ikke har Vipps kan du sette inn beløpet på kontonummer 5134 06 08449 husk å merke betalingen med Aktivitetslederkurs og hvem du betaler for (fullt navn og idrettslag).Alle måltider og overnatting inngår i den betalte egenandelen.

Påmelding

NB! Påmeldingen er bindende og kun gyldig når egenandelen er betalt. Vi vil fakturere studentidrettslaget til de påmeldte som ikke møter på Ledersamlingen med kr. 2500,-, som utgjør en større andel av de faktiske kostnader.

Ledersamlingen 2018 så slik ut:

Norges studentidrettsforbund inviterer ledere og styremedlemmer i alle studentidrettslagene og våre arrangement som studentleker og studentmesterskap, til årets ledersamling på Thon Hotel Linne i Oslo helga 26.-28. oktober. Samlingen skal sørge for kompetanseheving, men dette er også en arena for nettverksbygging, erfaringsutveksling, gode diskusjoner og deling av engasjement!

Temaet for årets samling er "Ledelse i praksis"

Program

Fredag
17:00 Registrering, innsjekk. Liten matbit.
18:00 Velkommen
           Fremtidens idrett – Hvordan ser den ut?
           Norsk idrett er inne i en moderniseringsprosess. Hvordan skal vi sørge for at idretten forblir relevant i fremtiden? Hva skal være studentidrettens bidrag?

           Innledere: 
           Karen Kvalevåg, generalsekretær i Norges idrettsforbund
           Leif Welhaven, kommentator i VG-sporten

           Gruppearbeid etter innlederne.

21:00 Middag (casual antrekk)

Lørdag
09:00 «God morgen»-brief
09:15 Hva er det som driver oss? v/ Henrik Syse, filosof, forfatter og forsker
10:15 Kaffepause med frukt og pausesnack
10:45 Studentidrettslederens tid: Erfaringsutveksling
12:30 God klubbdrift, flere aktive. Om NSIs klubbpakke v/ NSI
13:00 LUNSJ
14:15 «Idrettsglede for alle» - fellestrening utendørs v/ begeistrende trenere fra OSI roing. Oppmøte utenfor hovedinngangen ferdig skiftet kl. 14:15.
15:45 Kaffepause med wraps og snack
16:15 Mangfold i ledelse
           Innledere:
           Mangfold i norsk studentidrett v/ NSI
           Kvinne i et mannsdominert miljø v/ Lise Klaveness, jurist, tidligere ekspertkommentator for NRK og nylig ansatt som sjef for elitefotball i NFF.
           Mangfold – Hva er det? v/ Nora Mehsen, kriminolog, likestillingsbyråkrat, fast spaltist i Morgenbladet og tidligere leder i Skeiv Verden.

20:00 Ledermiddag (pent antrekk)
 
Søndag
10:00 «God morgen»-brief
10:15 Relasjonsledelse: Hvordan lede andre gjennom inkludering, engasjement og mestring? v/ Martha Torvik fra Relasjonsledelse Norge.
          Foredrag, gruppearbeid og individuell refleksjon.
12:45 Oppsummering og avslutning av samlingen
13:00 Felles lunsj og hjemreise. SLUTT ca. kl. 14:00

Visste du at...

Hele 96 % av deltakerne på Ledersamlingen i 2017 svarte at de vil anbefale ledersamlingen videre, hvorav 86 % svarte at de mente at samlingen gjorde de bedre forberedt i rollen som studentidrettsleder. 

Mer info og program vil komme her inne, men hold av helgen allerede nå.

God stemning. Vi lover god stemning også på årets Ledersamling. Her fra Forbundstinget i mars i år.

Praktisk info

NSI dekker overnatting og måltider for inntil 5 deltakere fra hvert studentidrettslag. Videre dekker NSI reisekostnader for to personer fra hvert studentidrettslag. Dere kan gjerne stille med flere personer på samlingen. Dette innebærer at idrettslaget selv dekker reiseutgiftene for deltakelse over 2 personer. Deretter må idrettslaget dekke de faktiske kostnader ved deltakelse over 5 personer, satt til standardpris kr. 2500,- per pers for hele helgen (faktureres av NSI i etterkant).

100 % deltakelse: Vi forutsetter at alle deltakerne deltar på Ledersamlingen fra samling start fredag kl 18:00 til samling slutt søndag kl 14.00. Dette innebærer blant annet bankett lørdag kveld (pent antrekk).

Egenandel

Det må betales en egenandel på kr. 350,- per person og til konto 5134 06 08449 innen påmeldingsfristen. Merk betalingen "Ledersamling" og hvem du betaler for. Påmeldingen er bindende og kun gyldig når egenandelen er betalt.

Reiseutgifter

NSI dekker "hovedreise" tur-retur for alle deltakerne. Med dekning av «hovedreise» menes transport som togbillett t/r hovedtogstasjon (f.eks. Kristiansand-Oslo S), fly t/r nærmeste flyplass (f.eks. Bergen-OSL Gardermoen), men ikke småreiser og lokal transport som tog t/r flyplass, t-bane til samlingssted o.l. Dette må dekkes av den enkelte. Deltakerne bestiller selv og legger ut for «hovedreisen» og får dette refundert av NSI i etterkant av samlingen. 

Vi ber dere om å hjelpe oss med å gjøre reiseutgiftene så rimelig som mulig, ved at dere bestiller reise så snart dere har meldt dere på og etter rimeligste reisealternativ. 

Påmeldingsfrist: Tirsdag 9. oktober 2018. 

Påmelding

Vi ønsker bred deltakelse blant alle våre medlemslag, så vi håper å se flest mulig representert på Ledersamlingen!

Spørsmål? Kontakt Guro Røen, utviklingskonsulent, guro@studentidrett.no 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler