Ledersamling

NSIs Ledersamling 2018 arrangeres 26.-28. oktober i Oslo. Samlingen er rettet mot ledere og styremedlemmer i studentidrettslagene og våre arrangement som studentleker og studentmesterskap.

Ledersamlingen 2018:

Norges studentidrettsforbund inviterer ledere og styremedlemmer i alle studentidrettslagene og våre arrangement som studentleker og studentmesterskap til årets ledersamling på Thon Hotel Linne i Oslo helga 26.-28. oktober. Samlingen skal sørge for kompetanseheving, men dette er også en arena for nettverksbygging, erfaringsutveksling, gode diskusjoner og mye engasjement!

Visste du at...

Hele 95 % av deltakerne på Ledersamlingen i 2017 svarte at de vil anbefale ledersamlingen videre, hvorav 86 % svarte at de mente at samlingen gjorde de bedre forberedt i rollen som studentidrettsleder. 

Mer info og program vil komme her inne, men hold av helgen allerede nå.

Spørsmål? Kontakt Guro Røen, utviklingskonsulent, guro@studentidrett.no 

Se nedenfor med programmet for Ledersamlingen 2017:

Overordnet tema for årets Ledersamling er "Ledelse av studentidrettslag".

Samlingen vil ha innlegg og workshops innenfor følgende temaer:

  • Verdier og verdibasert ledelse
  • Studentidrett i studentpolitikken
  • Strategiarbeid 2018-2020

Samlingen åpner med toppleder og ledermentor Solfrid Flateby som skal holde foredrag og work-shop om "Hva er verdibasert ledelse og hvordan gjør vi det?".

Lørdag kommer Francois Elsafadi og han skal snakke om "Relasjonsledelse". Her vil han dele sin innsikt og opplevelser rundt det å jobbe under forskjellige typer ledere.

Programmet i sin helhet:

Fredag
17:00 Registrering, innsjekk. Liten matbit.
18:00 Velkommen
18:30 «Verdibasert ledelse – Hva er verdibasert ledelse og hvordan gjør vi det?», foredrag og workshop med toppleder og ledermentor Solfrid Flateby.
21:00 Middag

Lørdag
09:00 «God morgen»-strekk
09:15 «Fra strategi til handling: Hvordan få alle med på laget?» v/ Atle Rolstadaas, prosjektleder Norgesturneen i Norges Skiforbund.
10:00 Kaffepause
10:15 Forbundets time
11:30 Kaffepause med frukt og pausesnack
12:00 «Relasjonsledelse» v/ Francois Elsafadi
13:00 LUNSJ
14:00 NSIs Verditour – HUKE
15:30 Kaffepause med frukt og pausesnack
16:00 Studentidrett i studentpolitikk
«Studentidrettens velferdsbidrag» v/ NSI
«Hvordan påvirke studentpolitikerne lokalt?» v/ Jens Lægreid, leder for Studentparlamentet ved UiO
18:00 Avslutning
20:00 Bankett
 
Søndag
10:00 Strategiarbeid: Norsk studentidrett 2018-2020
13:00 Lunsj. SLUTT.

Praktisk info

NSI dekker overnatting og måltider for alle deltakere. Videre dekker NSI reisekostnader for to personer fra hvert studentidrettslag. Dere kan gjerne stille med flere personer på samlingen, men da må idrettslaget selv dekke reiseutgiftene for disse.

Vi ønsker bred deltakelse blant alle våre medlemslag! Derfor må idrettslag som ønsker å melde på flere enn 5 deltakere avklare dette med NSI i forkant. Send henvendelsen til utviklingskonsulent Guro Røen / guro@studentidrett.no 

For å unngå høye reisekostnader er det viktig at dere bestiller reise etter rimeligste reisealternativ og så snart som mulig etter påmelding.

100 % deltakelse: Vi forutsetter at alle deltakerne deltar på Ledersamlingen fra samling start fredag kl 18:00 til samling slutt søndag kl 14.00. Dette innebærer blant annet bankett lørdag kveld (pent antrekk).

Samlingen dekkes av en egenandel på kr. 300,- per person og må betales til konto 5134 06 08449 innen påmeldingsfristen. Merk betalingen "Ledersamling" og hvem du betaler for. Påmeldingen er bindende og kun gyldig når egenandelen er betalt.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies