Ledersamling

NSIs Ledersamling 2019 arrangeres 25.-27. oktober på Thon Hotel Linne i Oslo. Samlingen er rettet mot ledere og styremedlemmer i studentidrettslagene og våre arrangement som studentleker og studentmesterskap.

Temaer for Ledersamlingen 2019 vil være

  • Mangfold i studentidretten, deriblant forestillingen "Ingen er homo i 2.divisjon"
  • Modernisering av studentidretten
  • Styrkebasert ledelse
  • Erfaringsutveksling 
  • Strategiarbeid: Workshop Strategi 2020-2024

Se fullstendig program lenger ned

Påmeldingsfrist 9. oktober.

Egenandel

Egenandel er kr. 350,- per person for alle deltakere og må betales via Vipps - Norges studentidrettsforbund #562523, under Utdanning snarest og senest innen påmeldingsfristen. Hvis du ikke har Vipps kan du sette inn beløpet på kontonummer 5134 06 08449. Husk å merke betalingen med Aktivitetslederkurs og hvem du betaler for (fullt navn og idrettslag) Alle måltider og overnatting inngår i den betalte egenandelen (inntil maks 5 pers / studentidrettslag).

Påmelding

NB! Påmeldingen er bindende og kun gyldig når egenandelen er betalt. Vi vil fakturere studentidrettslaget til de påmeldte som ikke møter på Ledersamlingen med kr. 2500,-, som utgjør en større andel av de faktiske kostnader.

Program

Visste du at...

Hele 96 % av deltakerne på Ledersamlingen i 2017 svarte at de vil anbefale ledersamlingen videre, hvorav 86 % svarte at de mente at samlingen gjorde de bedre forberedt i rollen som studentidrettsleder. 

 

God stemning. Vi lover god stemning også på årets Ledersamling. Her fra Forbundstinget i mars i år.

Praktisk info

NSI dekker overnatting og måltider for inntil 5 deltakere fra hvert studentidrettslag. Videre dekker NSI reisekostnader for to personer fra hvert studentidrettslag. Dere kan gjerne stille med flere personer på samlingen. Dette innebærer at idrettslaget selv dekker reiseutgiftene for deltakelse over 2 personer. Deretter må idrettslaget dekke de faktiske kostnader ved deltakelse over 5 personer, satt til standardpris kr. 2500,- per pers for hele helgen (faktureres av NSI i etterkant).

100 % deltakelse: Vi forutsetter at alle deltakerne deltar på Ledersamlingen fra samling start fredag kl 18:00 til samling slutt søndag kl 14.00. Dette innebærer blant annet bankett lørdag kveld (pent antrekk).

Egenandel

Egenandel er kr. 350,- per person for alle deltakere og må betales via Vipps - Norges studentidrettsforbund #562523, under Utdanning snarest og senest innen påmeldingsfristen. Hvis du ikke ønsker betale via Vipps kan du sette inn beløpet på kontonummer 5134 06 08449. Husk å merke betalingen med Ledersamlingen og hvem du betaler for (fullt navn og idrettslag) Alle måltider og overnatting inngår i den betalte egenandelen (inntil maks 5 pers / studentidrettslag).

NB! Påmeldingen er bindende og kun gyldig når egenandelen er betalt. Vi vil fakturere studentidrettslaget til de påmeldte som ikke møter på Ledersamlingen med kr. 2500,-, som utgjør en større andel av de faktiske kostnader.

Reiseutgifter

NSI dekker "hovedreise" tur-retur for inntil 2 deltakere per studentidrettslag. Med dekning av «hovedreise» menes transport som togbillett t/r hovedtogstasjon (f.eks. Kristiansand-Oslo S), fly t/r nærmeste flyplass (f.eks. Bergen-OSL Gardermoen), men ikke småreiser og lokal transport som tog t/r flyplass, t-bane til samlingssted o.l. Dette må dekkes av den enkelte/studentidrettslaget. Deltakerne bestiller selv og legger ut for «hovedreisen» og får dette refundert av NSI i etterkant av samlingen. 

Vi ber dere om å hjelpe oss med å gjøre reiseutgiftene så rimelig som mulig, ved at dere bestiller reise så snart dere har meldt dere på og etter rimeligste reisealternativ. 

Vi ønsker bred deltakelse blant alle våre medlemslag, så vi håper å se flest mulig representert på Ledersamlingen!

Spørsmål? Kontakt generalsekretær Guro Røen, guro@studentidrett.no

Påmelding

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler