Ledersamling

NSIs Ledersamling 2018 arrangeres 26.-28. oktober i Oslo. Samlingen er rettet mot ledere og styremedlemmer i studentidrettslagene og våre arrangement som studentleker og studentmesterskap.

Ledersamlingen 2018:

Norges studentidrettsforbund inviterer ledere og styremedlemmer i alle studentidrettslagene og våre arrangement som studentleker og studentmesterskap, til årets ledersamling på Thon Hotel Linne i Oslo helga 26.-28. oktober. Samlingen skal sørge for kompetanseheving, men dette er også en arena for nettverksbygging, erfaringsutveksling, gode diskusjoner og deling av engasjement!

Temaet for årets samling er "Ledelse i praksis"

Samlingen vil ha innlegg og workshops innenfor følgende temaer:

  • Relasjonsledelse
  • Mangfold i lederskap
  • NSIs Strategi 2018-2020: "Vi skaper fremtidens idrett" - Hva betyr dette for mitt idrettslag? 
  • Erfaringsutveksling: Studentidrettslederens time

Visste du at...

Hele 95 % av deltakerne på Ledersamlingen i 2017 svarte at de vil anbefale ledersamlingen videre, hvorav 86 % svarte at de mente at samlingen gjorde de bedre forberedt i rollen som studentidrettsleder. 

Mer info og program vil komme her inne, men hold av helgen allerede nå.

God stemning. Vi lover god stemning også på årets Ledersamling. Her fra Forbundstinget i mars i år.

Praktisk info

NSI dekker overnatting og måltider for inntil 5 deltakere fra hvert studentidrettslag. Videre dekker NSI reisekostnader for to personer fra hvert studentidrettslag. Dere kan gjerne stille med flere personer på samlingen. Dette innebærer at idrettslaget selv dekker reiseutgiftene for deltakelse over 2 personer. Deretter må idrettslaget dekke de faktiske kostnader ved deltakelse over 5 personer, satt til standardpris kr. 2500,- per pers for hele helgen (faktureres av NSI i etterkant).

100 % deltakelse: Vi forutsetter at alle deltakerne deltar på Ledersamlingen fra samling start fredag kl 18:00 til samling slutt søndag kl 14.00. Dette innebærer blant annet bankett lørdag kveld (pent antrekk).

Egenandel

Det må betales en egenandel på kr. 350,- per person og til konto 5134 06 08449 innen påmeldingsfristen. Merk betalingen "Ledersamling" og hvem du betaler for. Påmeldingen er bindende og kun gyldig når egenandelen er betalt.

Reiseutgifter

NSI dekker "hovedreise" tur-retur for alle deltakerne. Med dekning av «hovedreise» menes transport som togbillett t/r hovedtogstasjon (f.eks. Kristiansand-Oslo S), fly t/r nærmeste flyplass (f.eks. Bergen-OSL Gardermoen), men ikke småreiser og lokal transport som tog t/r flyplass, t-bane til samlingssted o.l. Dette må dekkes av den enkelte. Deltakerne bestiller selv og legger ut for «hovedreisen» og får dette refundert av NSI i etterkant av samlingen. 

Vi ber dere om å hjelpe oss med å gjøre reiseutgiftene så rimelig som mulig, ved at dere bestiller reise så snart dere har meldt dere på og etter rimeligste reisealternativ. 

Påmeldingsfrist: Tirsdag 9. oktober 2018. Påmeldingen åpner ila uke 34.

Vi ønsker bred deltakelse blant alle våre medlemslag, så vi håper å se flest mulig representert på Ledersamlingen!

Spørsmål? Kontakt Guro Røen, utviklingskonsulent, guro@studentidrett.no 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies