Ledersamling

NSIs Ledersamling 2020 arrangeres 23.-25. oktober på Thon Hotel Linne i Oslo. Samlingen er rettet mot ledere og styremedlemmer i studentidrettslagene og våre arrangement som studentleker og studentmesterskap.

Velkommen til en spennende og innholdsrik helg!

Påmeldingsfrist 9. oktober 

Teamer for ledersamlingen 2020 vil blant annet være:

  • Mangfold og ledelse i studentidretten
  • Fremtidens Student|leker
  • AktivCampus
  • Klubbutvikling

PÅMELDING HER!

PRAKTISK INFO

Overnatting

NSI dekker overnatting og måltider for inntil 5 deltakere fra hvert studentidrettslag. Videre dekker NSI reisekostnader for inntil to personer fra hvert studentidrettslag. Dere kan gjerne stille med flere personer på samlingen. Dette innebærer at idrettslaget selv dekker reiseutgiftene for deltakelse over 2 personer. Deretter må idrettslaget dekke de faktiske kostnader ved deltakelse over 5 personer, satt til standardpris kr. 2500,- per pers for hele helgen (faktureres av NSI i etterkant). Alle deltagere betaler uavhengig av dette egenandelen på 350,-.

 

Smittevern

For å ivareta godt smittevern vil alle deltakere bli plassert på enkeltrom. Alle deltakere må gjennomføre idrettens koronavettkurs før samlingen. Dette gjøres her.

Alle smittevernregler skal følges til enhver tid, det vil bl.a. si:

  • Det skal alltid være en meter mellom deg og andre deltakere.
  • Har du symptomer på Covid-19 skal du holde deg hjemme fra samlingen.
  • Vask hendene ofte og benytt deg av håndsprit ved inn- og utganger til møterommene på hotellet.

 

100 % deltakelse

Vi forutsetter at alle deltakerne deltar på Ledersamlingen fra samling start fredag kl. 17:00 til samling slutt søndag kl. 14.00. Dette innebærer blant annet Ledermiddag lørdag kveld (pent antrekk).

 

Reiseutgifter

NSI dekker "hovedreise" tur-retur for alle deltakerne. Med dekning av «hovedreise» menes transport som togbillett t/r hovedtogstasjon (f.eks. Kristiansand-Oslo S), fly t/r nærmeste flyplass (f.eks. Bergen-OSL Gardermoen), men ikke småreiser og lokal transport som tog t/r flyplass, t-bane til samlingssted o.l. Dette må dekkes av den enkelte. Deltakerne bestiller selv og legger ut for «hovedreisen» og får dette refundert av NSI i etterkant av samlingen.

Vi ber dere om å hjelpe oss med å gjøre reiseutgiftene så rimelig som mulig, ved at dere bestiller reise så snart dere har meldt dere på og etter rimeligste reisealternativ.

 

NB! Påmeldingen er bindende og kun gyldig når egenandelen er betalt. Vi vil fakturere studentidrettslaget til de påmeldte som ikke møter på Ledersamlingen med kr. 2500,-, for å dekke en større andel av de faktiske kostnader.

For spørsmål eller mer info til programmet kontakt vår rådgiver Sofus@studentidrett.no

Program

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler