Aktivitetslederkurs

NSIs Aktivitetslederkurs 2018 arrangeres 21.-23. september på Olympiatoppen og Norges idrettshøgskole i Oslo. Kurset er ment for aktivitetsledere og trenere i studentidrettslagene, men er også åpent for styremedlemmer og andre medlemmer som er interesserte i lære mer om aktivitetsledelse.

Om kurset

Aktivitetslederkurset har en fellesidrettslig tilnærming med fokus på rollen som trener og aktivitetsleder i et studentidrettslag. Med "Aktivitetsleder" menes det i denne sammenheng en person som tilrettelegger og leder treninger i studentidrettslaget. Personen kan også delta aktivt i treningene selv, men har det overordnede ansvaret for planlegging og gjennomføring av treningen.

Kurset skal gi deg som trener/aktivitetsleder en grunnleggende innføring i og inspirasjon til å lede treninger av god kvalitet for andre. Du vil også lære om hvordan du kan motivere utøverne/deltakerne dine til å få mest mulig ut av hver treningsøkt. I tillegg vil du få oppdatert kunnskap om relevante temaer som Antidoping og idrettsskader.

Deltakere får kursbevis etter gjennomført kurs, inkl. dokumentasjon på å ha gjennomført e-læring "Ren utøver". Kurset er standardisert fra 2017, så deltakere på fjorårets kurs kan ikke delta på årets kurs.

Innhold

Dyktige foredragsholdere og trenere er klare for å gi deg faglig påfyll og inspirasjon! Vi lover også morsomme og lærerike treningsøkter, erfaringsutveksling og mulighet for å treffe andre engasjerte i studentidretten fra hele landet.

Programmet for kurset: (med forbehold om små endringer)

Fredag
17:00 Registrering, innsjekk. Oppmøte resepsjonen Olympiatoppen (OLT)
18:00 Kursstart: Velkommen - Møt opp i treningstøy til utetrening!
18:15 Bli kjent-aktiviteter og utetrening v/ Tessa Sørensen
20:00 Presentasjon av SL Bergen Challenge m/ pizza på OLT.
          Sosial aktivitet: Bli kjent del 2.

Lørdag
08:00 Frokost
09:00 Idrettspsykologi og motivasjon: "Hvordan skape utholdende motivasjon hos de du trener?" v/ Frank Abrahamsen
11:00 Work-Shop/erfaringsutveksling om trener-/aktivitetslederrollen
12:30 Lunsj
13:30 Antidoping Norge v/ Siri Bynke
15:00 Basistrening - fra teori til praksis v/ Espen Amundsen
18:30 Forbundets halvtime: Om NSI
19:00 Middag på OLT og sosial aktivitet

Søndag
07:30 Morgentur rundt Sognsvann (frivillig)
08:00 Frokost
09:00 Morgenbrief
09:15 Ernæring og kosthold: Hva bør vi spise før, under og etter trening? v/ ernæringsfysiolog fra TINE Smart Idrettsmat
10:15 Idrettsskader - Forebygging og behandling. Inkludert tape-kurs v/ fysioterapeut
12:00 Inspirasjonsforedrag. Tema ikke avklart.

          Oppsummering og avslutning 
13:00 Felles lunsj og hjemreise.

14:00 SLUTT

Påmelding

Egenandel på kr. 300,- per person og må betales til konto 5134 06 08449 innen påmeldingsfristen. Merk betalingen "Aktivitetslederkurs 2018" og hvem dere betaler for. Påmeldingen er bindende og kun gyldig når egenandelen er betalt.

Reiseutgifter

NSI dekker "hovedreise" tur-retur for alle deltakerne. Med dekning av «hovedreise» menes transport som togbillett t/r hovedtogstasjon (f.eks. Kristiansand-Oslo S), fly t/r nærmeste flyplass (f.eks. Bergen-OSL Gardermoen), men ikke småreiser og lokal transport som tog t/r flyplass, t-bane til samlingssted o.l. Dette må dekkes av den enkelte. Deltakerne bestiller selv og legger ut for «hovedreisen» og får dette refundert av NSI i etterkant av samlingen. 

Det bes om at dere hjelper oss med å gjøre reiseutgiftene så rimelig som mulig, ved at dere bestiller reise så snart dere har meldt dere på. Alle deltakerne får tilbud om å bo på Olympiatoppen Sportshotell hele helgen.

Kurset har et maks antall på 50 deltakere. Kurset forutsetter 100% deltakelse og gjennomført e-læringskurs "Ren Utøver" til Antidoping Norge (NB! Gjøres av den enkelte etter kurset). 

Påmeldingsfrist: 2. september

Påmelding

Spørsmål?

Ta kontakt med Utviklingskonsulent, Guro Røen, NSI: guro@studentidrett.no 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies