Anlegg og rammebetingelser

Her finner du hjelp til dine spørsmål knyttet til anlegg.

NSI mener det er særdeles viktig å øke og styrke studentidrettsanleggene for å engasjere flere unge voksne med i idretten. Studentidrettslagenes daglige aktivitetstilbud er avgjørende i arbeidet for å motvirke frafall og få flere til å kombinere idrett og utdanning. Studentidrettslagenes anlegg og rammebetingelser på studiestedet er en forutsetning for en aktiv studentidrett.

Godeidrettsanlegg.no er en ressurs for alle studentidrettslag og for hele norsk studentidrett - her vil vi til en hver tid finne alt vi trenger å vite om studentidrettsanlegg - nyttig informasjon for planlegging, prosjektering, bygging og drift av gode idrettsanlegg. Gå inn på NSIs egen side her. På denne siden finner du også Norges Studentidrettsforbunds anleggshåndbok, med nyttige råd og veiledning for studentidrettslag som vil bedre anleggssituasjonen på sitt studiested, samt eksempler på gode studentidrettsanlegg.

NSI har et eget anleggsutvalg for de som har spørsmål knyttet til anlegg på sitt studiested. Du får tak i oss ved å sende mail til: anlegg@studentidrett.no 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler