Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 658, Objekt-ID: 956

Telemark

Telemark

Telemarkskjøring karakteriseres ved at skistøvelen kun er festet ved tåen, slik at man har løs hæl. Denne tradisjonsrike skiteknikken har økt betydelig i popularitet etter at plaststøvelen og carvingsskiene ble introdusert. Norge har utøvere i verdenstoppen innen telemarkskjøring. Denne idretten er fysisk krevende ettersom man kjører med lavt tyngdepunkt og tydelig bøy i begge knær.

Lyst til å ta skikjøringen opp et nivå? Ta konktakt med ditt lokale studentidrettslag. 

Nei

Siste nytt

Oppdatert 28. oktober 20 - Regjeringen la nylig frem ytterligere nasjonale tiltak for å bremse den økende koronasmitten i Norge. Tiltakene trer i kraft fra og med onsdag 28. oktober, og de nasjonale innstrammingene berører ikke studentidretten direkte utover det som har vært gjeldende siden fase 1 i gjenåpning av kontaktidretter for voksne over 20 år fra og med 12. oktober. Kommuner med høyt smittepress kan innføre strengere lokale tiltak enn de nasjonale. 

Det siste halvåret har både samfunnet og idretten blitt utfordret på manglende bevissthet om og anerkjennelse av rasisme og diskriminering, og naturlig nok fikk dette oppmerksomhet under årets Ledersamling. 

P3aksjonen og TV-aksjonen går i år til WWFs arbeid med å bekjempe plast i havet.

Forrige sesong rykket herrelaget til OSI håndball opp til 1.-divisjon, og er dermed det eneste studentidrettslaget som frem til i dag har fått kommet i gang med både kontakttrening og seriespill. Vi har tatt en prat med lagleder Oscar Erichsen, for å høre hvordan sesongoppkjøringen har vært under koronapandemien og hva målet for sesongen de er i gang med er.

Fra og med mandag 12. oktober er vi endelig i gang med en gradvis gjenåpning av kontaktidrett for voksne! Sjekk oppdatert informasjon her om hva dette betyr for din idrett.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler