Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 658, Objekt-ID: 956

Telemark

Telemark

Telemarkskjøring karakteriseres ved at skistøvelen kun er festet ved tåen, slik at man har løs hæl. Denne tradisjonsrike skiteknikken har økt betydelig i popularitet etter at plaststøvelen og carvingsskiene ble introdusert. Norge har utøvere i verdenstoppen innen telemarkskjøring. Denne idretten er fysisk krevende ettersom man kjører med lavt tyngdepunkt og tydelig bøy i begge knær.

Lyst til å ta skikjøringen opp et nivå? Ta konktakt med ditt lokale studentidrettslag. 

Nei

Siste nytt

Vil du spille bordtennis eller tennis under Studentlekene? SL Tromsø vil fungere som EM-kvalifisering i begge disse idrettene til EUSA Games i Beograd i juli.

Kjenner du norsk studentidrett godt og er interessert i rekrutteringsarbeid? Forbundsstyret ønsker nå å få vite om dyktige, kompetente medlemmer ute i klubbene, som kunne tenke seg å sitte valgkomiteen de neste to årene.

Er du en med pågangsmot, stor arbeidskapasitet og liker en utfordring? Få unik ledererfaring fra den internasjonale idrettsarenaen! 

Det er like før siste eksamen er levert og julefreden kan senke seg for våre studentidrettere. I den anledning har vi sett tilbake på året som snart er omme, og for et år det har vært! 

Er du interessert i den internasjonale idrettsarenaen, nysgjerrig på andre kulturer og ivrig etter nye utfordringer? Les alt om hvordan du kan kickstarte sommeren og få en opplevelse for livet!

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler