Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 658, Objekt-ID: 956

Telemark

Telemark

Telemarkskjøring karakteriseres ved at skistøvelen kun er festet ved tåen, slik at man har løs hæl. Denne tradisjonsrike skiteknikken har økt betydelig i popularitet etter at plaststøvelen og carvingsskiene ble introdusert. Norge har utøvere i verdenstoppen innen telemarkskjøring. Denne idretten er fysisk krevende ettersom man kjører med lavt tyngdepunkt og tydelig bøy i begge knær.

Lyst til å ta skikjøringen opp et nivå? Ta konktakt med ditt lokale studentidrettslag. 

Nei

Siste nytt

Les alt om hvordan du kan kickstarte høstsemesteret og få en opplevelse for livet!

Bandy har for aller første gang vært en del av Vinteruniversiaden, og de norske jentene tok en historisk bronsemedalje etter seier mot USA 4-1. Kaptein Lene Aamodt beskriver hennes opplevelse gjennom et reisebrev. 

Curlinggutta var ikke i tvil da de beskrev gulloppskriften under en fullsatt pressekonferanse: - Det er alltid god stemning, og vi har det gøy sammen, gliser de etter å ha tatt gull mot Canada. 

Ønsker du en utfordring? Har du kompetanse og interesse for sosiale medier og kommunikasjonsarbeid? Få unik erfaring fra den internasjonale idrettsarenaen denne sommeren! 

Sergej Gornalov fra Russland nølte ikke da han beskrev sølvvinnerne på sprintatfetten; han pushet seg selv vel vitende om at Jørgen Baklid pustet han i nakken. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler