Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 1270, Objekt-ID: 3645

Ridning

Ridning

Ryttersporten tilbyr 8 ulike grener, hvorav dressurridning og sprangridning eksisterer som tilbud i flere norske studentidrettslag. Aldri vært på hesteryggen før? Lyst til å lære deg dressur eller kanskje sprangridning? Ta kontakt med ditt studentidrettslag og hør om muligheten for å prøve dette.

Nei

Siste nytt

Det er like før siste eksamen er levert og julefreden kan senke seg for våre studentidrettere. I den anledning har vi sett tilbake på året som snart er omme og kan konkludere med nok et godt år for norsk studentidrett. 

Brenner du for idrettsarrangement, vil du utvikle deg i organisatorisk ledelse og ønsker du å bidra til å løfte nivået og kvaliteten på de nasjonale studentmesterskapene våre? Da er dette noe for deg! 

Satser du på langrenn eller skiskyting ved siden av studiene, og ønsker du å teste deg mot noen av de beste i verden? Grip sjansen, nå har du muligheten! 

Uttak til Vinteruniversiaden 2019 blir gjort: 3. desember. 

Vi ønsker svar fra ditt studentidrettslag.

Guy Thomas Kværnberg (bildet) ble under årets Ledersamling tildelt norsk studentidretts høyeste utmerkelse, hederstegnet i gull, for sin enorme innsats som trener i OSI fekting gjennom 20 år. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler