Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 1270, Objekt-ID: 3645

Ridning

Ridning

Ryttersporten tilbyr 8 ulike grener, hvorav dressurridning og sprangridning eksisterer som tilbud i flere norske studentidrettslag. Aldri vært på hesteryggen før? Lyst til å lære deg dressur eller kanskje sprangridning? Ta kontakt med ditt studentidrettslag og hør om muligheten for å prøve dette.

Nei

Siste nytt

Gjør deg klar til både første rad i Napoli og båttur i Kragerø; Kleskolleksjonen til Norges Studentidrettsforbund for Sommer 2019 kan nå kjøpes i nettbutikken vår på VIPPS! 

Billettsalget til både åpningsseremoni og konkurransene er åpnet. Gå inn via linkene her for å planlegge turen din til Napoli! 

Norges Studentidrettsforbund har tatt ut en tropp på 60 personer til Sommeruniversiaden Napoli 2019. Vi skal konkurrere i 7 ulike idretter over 15 dager. Se hele uttaket her: 

"For ca. et år siden vurderte jeg om jeg skulle søke på mentorprogrammet for unge ledere..." Les om Cecilie, visepresident i NSI og tidligere styreleder i OSI, sine erfaringer som deltaker i Mentorprogrammet. Søknadsportalen for nytt kull er nå åpnet!

Over 150 studenter skal denne sommeren representere Norge og klubb når de reiser til Student-EM for å teste krefter mot Europas beste studenter! 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler