Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 624, Objekt-ID: 889

Lacrosse

Lacrosse

Lacrosse er en lagidrett som kan minne om hockey, men ballen spilles i luften. Ballen føres i crossen (minner om en håv) og hensikten er å score flest ganger i motstanderens mål. Dette er en fysisk sport som krever både utholdenhet, oversikt, eksposivitet og ballkontroll. 

For å lære mer om Lacrosse, ta kontakt med de studentidrettslag som tilbyr denne idretten.

Nei

Siste nytt

Studentmesterskap, mentorprogram og ledersamling - denne høsten er spekket med innhold for aktive studentidrettere! Her finner du oversikten over hva som skjer i studentidretten denne høsten.

I 2016 deltok Amalie Iuel i OL i Rio De Janeiro. Neste sommer venter OL i Tokyo. Nå har hun satt kursen mot Napoli og Sommeruniversiaden 2019.

Vi søker nå etter en administrasjonskonsulent (deltid, ca 30%) som skal bistå i diverse administrativt arbeid på forbundskontoret og jobbe under våre arrangement og samlinger. Du er fleksibel, selvstendig og liker å ta i et tak når det trengs!

Møt Harald Frey, kaptein på Norges basketballag, som i kveld skal bære det norske flagget og lede an den norske troppen inn på San Paolo Stadium.

Selv om sommeren skal nytes, begynner vi allerede å se frem mot en innholdsrik og aktiv høst for norsk studentidrett. Det er bare å glede seg og å oppdatere kalenderen allerede nå! 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler