Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 624, Objekt-ID: 889

Lacrosse

Lacrosse

Lacrosse er en lagidrett som kan minne om hockey, men ballen spilles i luften. Ballen føres i crossen (minner om en håv) og hensikten er å score flest ganger i motstanderens mål. Dette er en fysisk sport som krever både utholdenhet, oversikt, eksposivitet og ballkontroll. 

For å lære mer om Lacrosse, ta kontakt med de studentidrettslag som tilbyr denne idretten.

Nei

Siste nytt

Det er like før siste eksamen er levert og julefreden kan senke seg for våre studentidrettere. I den anledning har vi sett tilbake på året som snart er omme og kan konkludere med nok et godt år for norsk studentidrett. 

Brenner du for idrettsarrangement, vil du utvikle deg i organisatorisk ledelse og ønsker du å bidra til å løfte nivået og kvaliteten på de nasjonale studentmesterskapene våre? Da er dette noe for deg! 

Satser du på langrenn eller skiskyting ved siden av studiene, og ønsker du å teste deg mot noen av de beste i verden? Grip sjansen, nå har du muligheten! 

Uttak til Vinteruniversiaden 2019 blir gjort: 3. desember. 

Vi ønsker svar fra ditt studentidrettslag.

Guy Thomas Kværnberg (bildet) ble under årets Ledersamling tildelt norsk studentidretts høyeste utmerkelse, hederstegnet i gull, for sin enorme innsats som trener i OSI fekting gjennom 20 år. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler