Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 624, Objekt-ID: 889

Lacrosse

Lacrosse

Lacrosse er en lagidrett som kan minne om hockey, men ballen spilles i luften. Ballen føres i crossen (minner om en håv) og hensikten er å score flest ganger i motstanderens mål. Dette er en fysisk sport som krever både utholdenhet, oversikt, eksposivitet og ballkontroll. 

For å lære mer om Lacrosse, ta kontakt med de studentidrettslag som tilbyr denne idretten.

Nei

Siste nytt

Vil du spille bordtennis eller tennis under Studentlekene? SL Tromsø vil fungere som EM-kvalifisering i begge disse idrettene til EUSA Games i Beograd i juli.

Kjenner du norsk studentidrett godt og er interessert i rekrutteringsarbeid? Forbundsstyret ønsker nå å få vite om dyktige, kompetente medlemmer ute i klubbene, som kunne tenke seg å sitte valgkomiteen de neste to årene.

Er du en med pågangsmot, stor arbeidskapasitet og liker en utfordring? Få unik ledererfaring fra den internasjonale idrettsarenaen! 

Det er like før siste eksamen er levert og julefreden kan senke seg for våre studentidrettere. I den anledning har vi sett tilbake på året som snart er omme, og for et år det har vært! 

Er du interessert i den internasjonale idrettsarenaen, nysgjerrig på andre kulturer og ivrig etter nye utfordringer? Les alt om hvordan du kan kickstarte sommeren og få en opplevelse for livet!

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler