Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 100, Objekt-ID: 98

Klatring

Klatring

Klatring kan foregå i mange ulike former, avhengig av terrenget: fjellklatring, klippeklatring, aplinklatring, isklatring, treklatring, caving, buldring, og innendørsklatring. Videre kan man velge mellom friklatring, hvor man kun bruker hender og føtter, eller teknisk klatring, hvor man benytter utstyr for å vinne høyde. 

Mulighetene er mange med andre ord! Ta kontakt med nærmeste studentidrettslag dersom dette er noe for deg.

Nei

Siste nytt

Med et saksdokument til Idrettstinget på 195 sider (uten vedlegg!) er det lett å miste av syne det som virkelig fornyer. Derfor har vi forsøkt å finne fem saker vi mener det er verdt å følge ekstra nøye med på, for en organisasjon som er opptatt av fornyelse. 

NSI legger til grunn at alle i Idrettsstyret, uavhengig særforbund, idrettskrets, kjønn, alder og geografi, representerer norsk idrett som helhet og vil det beste for norsk idrett. Vi ønsker derfor å teste idrettsdemokratiet, og la tinget få velge hva som er viktigst.

Nok en gang viste NTNUI seg som Norges beste studentklubb i triatlon med gull i samtlige klasser! De nøyde seg ikke bare med det og tok i tillegg hele 8 av 12 medaljer totalt - gratulerer! 

Vi søker nå etter en rådgiver kompetanse- og organisasjonsutvikling - søknadsfrist 5. mai 

Fortell oss hvor mange medlemmer dere har! Det er tid for den årlige registreringen av medlemmer i norsk idrett (samordnet rapportering), som alle klubber er pålagt å gjennomføre. FRIST: 30. april 2019 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler