Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 626, Objekt-ID: 891

Kanonball

Kanonball

De fleste kjenner sikkert til kanonball fra gymtimene? Dette er mer enn en gymtime-aktivitet; i USA har man faktisk et eget forbund (International Dodgeball Federation) som administrerer idretten og standardiserer reglene. 

Lyst til å ta gymtimene opp på et høyere nivå? Ta kontakt med nærmeste studentidrettslag.

Nei

Siste nytt

Som følge av den ekstraordinære koronasituasjonen, kan styret beslutte å gjennomføre årsmøter digitalt. Norges idrettsforbund tilbyr alle idrettslag Idrettens Office 365 pakke kostnadsfritt ut juni for å kunne avholde digitale årsmøter. 

Koronaperioden gir oss muligheten til å gjennomføre klubbutviklingstiltak for å ta klubben til en forbedret situasjon ved oppstart av aktivitetene! Her følger 10 klubbutviklingstiltak som kan gjennomføres i koronaperioden.

Ny langtidsplan "Studentidretten vil", resolusjon om e-sport og valg av nytt forbundsstyre var noe av det som ble vedtatt under forbundstinget helgen 28. februar til 1. mars på Gardermoen. 

Norges idrettsforbund ønsker å kartlegge de økonomiske konsekvensene koronaviruset har for idrettslagene, og ber om at idrettslagene rapporterer dette inn gjennom deres digitale rapporteringsskjema.

Vi kan ikke dra på trening sånn som før og vi får ikke trene i store grupper, men vi har mulighet til å være kreative og heller se muligheter enn begrensninger. Vi ønsker sammen med alle våre studentidrettsklubber, arrangører og medlemmer å støtte oppunder aktivitetsinitiativet #karantrening gjennom en heidundranes aktivitetsdugnad!

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler