Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 97, Objekt-ID: 95

Judo

Judo

Judo er en japansk kampsport som er utviklet fra jujuts- en gammel orientalsk krigskunst. Judo baserer seg på en rekke kaste- og kontrollteknikker, og praktiseres som en moderne idrett i store deler av verden. Det finnes ulike judograder, men i Norge benyttes følgende rekkefølge før svart belte: gult, oransje, grønt, blått, og brunt. 

Drømmer du om svart belte, eller ønsker å bli kjent med enkle teknikker som også kan være nyttige v/ selvforsvar? Ta kontakt med nærmeste studentidrettslag.

Nei

Siste nytt

Vil du spille bordtennis eller tennis under Studentlekene? SL Tromsø vil fungere som EM-kvalifisering i begge disse idrettene til EUSA Games i Beograd i juli.

Kjenner du norsk studentidrett godt og er interessert i rekrutteringsarbeid? Forbundsstyret ønsker nå å få vite om dyktige, kompetente medlemmer ute i klubbene, som kunne tenke seg å sitte valgkomiteen de neste to årene.

Er du en med pågangsmot, stor arbeidskapasitet og liker en utfordring? Få unik ledererfaring fra den internasjonale idrettsarenaen! 

Det er like før siste eksamen er levert og julefreden kan senke seg for våre studentidrettere. I den anledning har vi sett tilbake på året som snart er omme, og for et år det har vært! 

Er du interessert i den internasjonale idrettsarenaen, nysgjerrig på andre kulturer og ivrig etter nye utfordringer? Les alt om hvordan du kan kickstarte sommeren og få en opplevelse for livet!

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler