Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 97, Objekt-ID: 95

Judo

Judo

Judo er en japansk kampsport som er utviklet fra jujuts- en gammel orientalsk krigskunst. Judo baserer seg på en rekke kaste- og kontrollteknikker, og praktiseres som en moderne idrett i store deler av verden. Det finnes ulike judograder, men i Norge benyttes følgende rekkefølge før svart belte: gult, oransje, grønt, blått, og brunt. 

Drømmer du om svart belte, eller ønsker å bli kjent med enkle teknikker som også kan være nyttige v/ selvforsvar? Ta kontakt med nærmeste studentidrettslag.

Nei

Siste nytt

Med et saksdokument til Idrettstinget på 195 sider (uten vedlegg!) er det lett å miste av syne det som virkelig fornyer. Derfor har vi forsøkt å finne fem saker vi mener det er verdt å følge ekstra nøye med på, for en organisasjon som er opptatt av fornyelse. 

NSI legger til grunn at alle i Idrettsstyret, uavhengig særforbund, idrettskrets, kjønn, alder og geografi, representerer norsk idrett som helhet og vil det beste for norsk idrett. Vi ønsker derfor å teste idrettsdemokratiet, og la tinget få velge hva som er viktigst.

Nok en gang viste NTNUI seg som Norges beste studentklubb i triatlon med gull i samtlige klasser! De nøyde seg ikke bare med det og tok i tillegg hele 8 av 12 medaljer totalt - gratulerer! 

Vi søker nå etter en rådgiver kompetanse- og organisasjonsutvikling - søknadsfrist 5. mai 

Fortell oss hvor mange medlemmer dere har! Det er tid for den årlige registreringen av medlemmer i norsk idrett (samordnet rapportering), som alle klubber er pålagt å gjennomføre. FRIST: 30. april 2019 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler