Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 97, Objekt-ID: 95

Judo

Judo

Judo er en japansk kampsport som er utviklet fra jujuts- en gammel orientalsk krigskunst. Judo baserer seg på en rekke kaste- og kontrollteknikker, og praktiseres som en moderne idrett i store deler av verden. Det finnes ulike judograder, men i Norge benyttes følgende rekkefølge før svart belte: gult, oransje, grønt, blått, og brunt. 

Drømmer du om svart belte, eller ønsker å bli kjent med enkle teknikker som også kan være nyttige v/ selvforsvar? Ta kontakt med nærmeste studentidrettslag.

Nei

Siste nytt

Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idrettens koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere og deltakere på arrangementer i regi av idretten. Kurset tar ca 10 minutter å gjennomføre og er obligatorisk for alle som skal delta på arrangement i regi av Norges studentidrettsforbund.

Vil du være med å påvirke e-sportens utvikling i norsk studentidrett? Søk om plass i vårt nye e-sportutvalg!

På Badmintontinget 5. - 6. september ble NTNUIerne Emilie Storvik og Camilla Stokkaune valgt inn som styremedlemmer i Norges Badmintonforbund; Emilie som frittstående styremedlem og Camilla som nestleder i kompetansekomiteen. Begge har bakgrunn fra studentidretten som aktive og tillitsvalgte i NTNUI Badminton. Les mer om hva de ønsker å få til!

Etter en lang aktivitetspause i studentidretten, var sulteforede NTNUI-Triatleter ustoppelige på hjemmebane i Trondheim! 

Årets ledersamling blir avholdt på Thon Hotel Linne 23.-25. oktober. Samlingen er rettet mot ledere og styremedlemmer i studentidrettslag og arrangørkomiteer. Velkommen til en spennende og innholdsrik helg!

Påmeldingsfrist 9. oktober 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler