Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 91, Objekt-ID: 89

Golf

Golf

Golf antas å ha oppstått i Skottland og Holland, men har definitivt bredt seg verden over. I Norge alene har vi over 119 000 registrerte spillere. Konkurransegolf kan spilles av enkeltspillere og av lag og hver utøver spiller med et såkalt handicap, beregnet ut fra spilleferdighet. Som oftes spilles det uten dommere, så at den enkeltes redelighet vektlegges.  

Allerede ivrig golfspiller, men mangler noen å spille med? Eller leker du med tanken om å ta grønt kort? Ta kontakt med nærmeste studentidrettslag.

Nei

Siste nytt

Les alt om hvordan du kan kickstarte høstsemesteret og få en opplevelse for livet!

Bandy har for aller første gang vært en del av Vinteruniversiaden, og de norske jentene tok en historisk bronsemedalje etter seier mot USA 4-1. Kaptein Lene Aamodt beskriver hennes opplevelse gjennom et reisebrev. 

Curlinggutta var ikke i tvil da de beskrev gulloppskriften under en fullsatt pressekonferanse: - Det er alltid god stemning, og vi har det gøy sammen, gliser de etter å ha tatt gull mot Canada. 

Ønsker du en utfordring? Har du kompetanse og interesse for sosiale medier og kommunikasjonsarbeid? Få unik erfaring fra den internasjonale idrettsarenaen denne sommeren! 

Sergej Gornalov fra Russland nølte ikke da han beskrev sølvvinnerne på sprintatfetten; han pushet seg selv vel vitende om at Jørgen Baklid pustet han i nakken. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler