Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 627, Objekt-ID: 892

Futsal

Futsal

Futsal er en internajonal betegnelse på innendørsfotball, og har høysesong i vinterhalvåret. Vanligvis spilles det på håndballbaner med håndballmål, og man er 5 spillere fra hvert lag (inkl. målvakt) på banen samtidig.

For mer informasjon om spilleregler mm. kontakt de studentidrettslag som tilbyr futsal.

Nei

Siste nytt

Vil du spille bordtennis eller tennis under Studentlekene? SL Tromsø vil fungere som EM-kvalifisering i begge disse idrettene til EUSA Games i Beograd i juli.

Kjenner du norsk studentidrett godt og er interessert i rekrutteringsarbeid? Forbundsstyret ønsker nå å få vite om dyktige, kompetente medlemmer ute i klubbene, som kunne tenke seg å sitte valgkomiteen de neste to årene.

Er du en med pågangsmot, stor arbeidskapasitet og liker en utfordring? Få unik ledererfaring fra den internasjonale idrettsarenaen! 

Det er like før siste eksamen er levert og julefreden kan senke seg for våre studentidrettere. I den anledning har vi sett tilbake på året som snart er omme, og for et år det har vært! 

Er du interessert i den internasjonale idrettsarenaen, nysgjerrig på andre kulturer og ivrig etter nye utfordringer? Les alt om hvordan du kan kickstarte sommeren og få en opplevelse for livet!

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler