Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 85, Objekt-ID: 83

Fekting

Fekting

Kunsten å treffe andre: fekting kan faktisk regnes som en kampsport og går ut på å duellere med sverd. Idretten har sine fjerne røtter i gammel krigskunst. Det er tre ulike våpentyper som kan benyttes: kårde, florett, eller sabel, hvor kårde er den vanligste typen i Norge.

Ønsker du å lære mer om fekting, ta kontakt med ditt nærmeste studentidrettslag.

Nei

Siste nytt

Vil du spille bordtennis eller tennis under Studentlekene? SL Tromsø vil fungere som EM-kvalifisering i begge disse idrettene til EUSA Games i Beograd i juli.

Kjenner du norsk studentidrett godt og er interessert i rekrutteringsarbeid? Forbundsstyret ønsker nå å få vite om dyktige, kompetente medlemmer ute i klubbene, som kunne tenke seg å sitte valgkomiteen de neste to årene.

Er du en med pågangsmot, stor arbeidskapasitet og liker en utfordring? Få unik ledererfaring fra den internasjonale idrettsarenaen! 

Det er like før siste eksamen er levert og julefreden kan senke seg for våre studentidrettere. I den anledning har vi sett tilbake på året som snart er omme, og for et år det har vært! 

Er du interessert i den internasjonale idrettsarenaen, nysgjerrig på andre kulturer og ivrig etter nye utfordringer? Les alt om hvordan du kan kickstarte sommeren og få en opplevelse for livet!

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler