Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 85, Objekt-ID: 83

Fekting

Fekting

Kunsten å treffe andre: fekting kan faktisk regnes som en kampsport og går ut på å duellere med sverd. Idretten har sine fjerne røtter i gammel krigskunst. Det er tre ulike våpentyper som kan benyttes: kårde, florett, eller sabel, hvor kårde er den vanligste typen i Norge.

Ønsker du å lære mer om fekting, ta kontakt med ditt nærmeste studentidrettslag.

Nei

Siste nytt

Det siste halvåret har både samfunnet og idretten blitt utfordret på manglende bevissthet om og anerkjennelse av rasisme og diskriminering, og naturlig nok fikk dette oppmerksomhet under årets Ledersamling. 

P3aksjonen og TV-aksjonen går i år til WWFs arbeid med å bekjempe plast i havet.

Forrige sesong rykket herrelaget til OSI håndball opp til 1.-divisjon, og er dermed det eneste studentidrettslaget som frem til i dag har fått kommet i gang med både kontakttrening og seriespill. Vi har tatt en prat med lagleder Oscar Erichsen, for å høre hvordan sesongoppkjøringen har vært under koronapandemien og hva målet for sesongen de er i gang med er.

Fra og med mandag 12. oktober er vi endelig i gang med en gradvis gjenåpning av kontaktidrett for voksne! Sjekk oppdatert informasjon her om hva dette betyr for din idrett.

Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idrettens koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere og deltakere på arrangementer i regi av idretten. Kurset tar ca 10 minutter å gjennomføre og er obligatorisk for alle som skal delta på arrangement i regi av Norges studentidrettsforbund.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler