Vis oss hvordan du trener!

Vi kan ikke dra på trening sånn som før og vi får ikke trene i store grupper, men vi har mulighet til å være kreative og heller se muligheter enn begrensninger. Vi ønsker sammen med alle våre studentidrettsklubber, arrangører og medlemmer å støtte oppunder aktivitetsinitiativet #karantrening gjennom en heidundranes aktivitetsdugnad!

La oss inspirere hverandre (og alle andre) til å fortsatt være aktive og holde motet oppe – mens vi alle gleder oss til å kunne komme tilbake til normalen igjen.

Hva gjør du?

  1. Del hvordan du holder deg i aktiv på Instagram - enten via storyen din eller i eget innlegg (husk åpen profil)
  2. Tag @studentidrett og @[din klubb] - Husk: #karantrening
  3. Vi deler via vår story på @studentidrett og lagrer i høydepunkter 
  4. Utfordre gjerne andre klubber / lag / lagkamerater – Skriv «utfordrer» og tagge den du vil utfordre!

NB! Vi minner om at all aktivitet må holdes innenfor Helsedirektoratets retningslinjer og pålegget fra myndighetene om at all organisert aktivitet er forbudt.

Hvor lenge? 

Fra og med i dag til forbudet mot organisert aktivitet er opphevet

Premier

  • Hver uke trekker vi noen heldige vinnere av diverse merch basert på mest kreative og inspirerende øvelse/økt - du kan vinne blant annet våre digge slippers eller fete caps
  • Når perioden er over trekker vi en hovedvinner blant de mest aktive klubbene / lag. Her er hovedpremien gratis overnatting for hele laget (inntil 12 personer) under Studentlekene Bergen Challenge (eller annet nasjonalt mesterskap) hos vår samarbeidspartner Thon Hotels. Husk derfor å tagge klubben din!

Vi vet at fysisk aktivitet har positiv innvirkning på både kropp og hode - og gir bedre studieprestasjoner. Så da er det bare å sette i gang?

@studentidrett #karantrening

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler