Trenerwebinar med Antidoping Norge 23. og 28. april

Den 23. og 28. april inviterer Antidoping Norge alle trenere i idretten til webinar for å gi en grunnleggende innføring i antidoping i et trenerperspektiv.

Antidoping Norge (ADNO) tester ut webinar for trenere, og starter med en grunnleggende innføring i antidoping i et trenerperspektiv. Webinaret tar for seg hvem som bruker doping i norsk idrett i dag, motivasjon for bruk, konsekvenser, risikofaktorer, beskyttelsesfaktorer og hvilke verktøy idretten kan ta i bruk. ADNO ønsker er å gi et overordnet bilde, slik at det blir lettere for trenere å forstå hvorfor dette er et relevant tema for dem. Senere er tanken at ADNO vil å tilby webinar som går mer i dybden på enkeltemner.

 

Trenerwebinaret avholdes to ganger (det er samme innhold begge dager), og har en varighet på rundt 30 min. Påmelding gjøres her:

-          Torsdag 23.april klokken 20.00: Påmelding

-          Tirsdag 28.april klokken 19.00: Påmelding 

Norges studentidrettsforbund er sertifisert som Rent Særforbund, og følger Antidoping Norges retningslinjer. Vi ønsker at alle studenter som er aktive gjennom studentidrettslagene skal oppleve å være en del av et sunt og trygt trenings- og idrettsmiljø. Gjennom forebyggende antidopingarbeid ønsker vi å sette antidoping og verdiarbeid på agendaen i studentidretten. Du kan lese mer om vårt antidopingarbeid her.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler