Tormod Tvare slutter i NSI

Tormod Tvare har sagt opp sin stilling i NSI, og begynte 1. februar i sin nye stilling som politisk rådgiver i Oslo Arbeiderparti.

Tormod Tvare ble ansatt i Norges studentidrettsforbund i mars 2016, men hadde allerede da lang fartstid i norsk studentidrett. Tormod var medlem av Idrettsforeningen Blindern Studenterhjem i perioden 2007-2015, hvor han hadde ulike tillitsverv, blant annet var han leder i 2013-14. I perioden 2011-2015 var Tormod medlem i Idrettsstyret, og var da NSIs politiske kontakt i Norges Idrettsforbund. I 2015 ble Tormod ansatt i NIF, hvor han hadde ansvaret for utdanningsprogrammet ”Learn and share” under Ungdoms-OL på Lillehammer, før han ble ansatt i NSI.

Tormod Tvare har i de tre årene som utviklingskonsulent hatt tett kontakt med studentidrettslagene over hele landet. Tormod har spesielt hatt ansvar for å styrke studentidrettslagene lokalt, i tillegg til at han har bidratt mye i det mer overordnede politiske arbeid for å styrke studentidrettens posisjon både i idretten og på utdanningsfeltet. Tormod har med stor entusiasme bidratt til den fine veksten vi har hatt i studentidretten de siste årene.

- Det som har betydd mye for meg i mitt arbeid i NSI, er den nære og tette kontakten jeg har hatt med studentidrettslagene. Jeg har blitt kjent med så mange dyktige og engasjerte ildsjeler, som brenner for å lage et godt idrettsmiljø for alle sine medstudenter. Kontakten med alle de frivillige i studentidretten har gitt meg masse energi i arbeidet. Nå gleder jeg meg til å jobbe med de dyktige og engasjerte medlemmene i Oslo Arbeiderparti, på samme måte som jeg har jobbet med alle de unge idrettslederne i norsk studentidrett. Det har vært kjempespennende og meningsfullt å jobbe med studentidretten, men nå gleder jeg meg til å utvide mitt arbeidsfelt til flere samfunnsområder. Også er målet at vi vinner valget til høsten!, sier Tormod Tvare.

Vi takker Tormod for hans store bidrag i norsk studentidrett, både som frivillig og som ansatt de siste tre årene, og vi ønsker han lykke til videre i Oslo Arbeiderparti. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler