Takk, Marius!

Marius H. Johannessen informerte i januar styret om at han sier opp sin stilling som generalsekretær i Norges studentidrettsforbund. 

Marius ble høsten 2006 ansatt i forbundet som prosjektleder, og tok over som Generalsekretær sommeren 2008.

Etter nesten 13 år i forbundet, og 11 år i stillingen som Generalsekretær, er det forståelig at Marius nå søker nye utfordringer. Det er ikke bare en klippe, men selve grunnfjellet i norsk studentidrett de siste 13 årene som nå forlater oss. Marius sin betydning for norsk studentidrett kan rett og slett ikke beskrives med ord. Til det er hans prestasjoner for mange og for store, men vi forsøker likevel.

Under Marius sin ledelse har NSI først og fremst vokst på alle områder. Da Marius startet i forbundet besto forbundet av to og en halv stilling. I dag har kontoret fire ansatte. Økonomien til forbundet har aldri vært bedre, mesterskapene har aldri hatt bedre kvalitet og NSI har aldri hatt en bedre posisjon i norsk idrett enn vi har i dag. Samtidig er NSI et av særforbundene som har hatt størst medlemsvekst de siste seks årene. Det skal du være stolt over Marius. Møtt med disse resultatene vet vi at Marius selv ville minimert egen betydning. Marius ville heller påpekt hvilken enorm jobb de andre ansatte, og ikke minst de frivillige studentene, har lagt ned. Marius har selvsagt rett i at også andre enn han har vært viktige for Norsk studentidrett. Likevel, vi er sikre på at NSI ikke hadde vært der vi er i dag uten deg, Marius. Det fortjener du å høre, og ikke minst, ta til deg. Vi er så imponert over hva du har fått til for norsk studentidrett – og vi er deg evig takknemlig for den jobben du har gjort. 

Når du nå søker nye utfordringer er vi glad for at du etterlater deg et særdeles veldrevet forbund som står rustet til å ta fatt på utfordringene som venter norsk studentidrett spesielt, og norsk idrett generelt. Din kjærlighet til studentidretten er hevet over enhver tvil. Den er ekte, og gjensidig. Det har vært en fornøyelse å samarbeide med deg, og vi står alle inne for at du har vært den mest betydningsfulle personen for norsk studentidrett de siste 50 årene. De 50 årene før der igjen, har du bedre kontroll på enn oss.

Takk for samarbeidet, og lykke til videre!

På vegne av styret og administrasjonen,

Jørgen Aagedal Sundt

Styremedlem

Norges studentidrettsforbund

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler