Studentsprettens reisebrev fra EUSA Games

Det bikker dag 4 i Coimbra på EUSA Games for Studentsprettens fotballdamer, og i dag har vi hatt en etterlengtet fridag!

24. juli 2018

Dagen har blitt benyttet på en særdeles rolig måte for store deler av laget da gårsdagen for enkelte spillere ble avsluttet i de litt senere nattetimer sammen med det tyske laget fra Frankfurt som ga oss en leksjon i stein, saks, papir og mye annet. Dagen i dag startet dermed noe senere enn de andre dagene har gjort.

Etter en fortreffelig cornflakes og bolle-frokost i kantina ruslet vi bort til den nærmeste fotballbanen for å se den siste og avgjørende kampen i gruppe C mellom det spanske og det portugisiske laget. Da kampene for vår del ikke har gått så bra hittil, møter vi taperen av denne kampen i vår neste kamp på torsdag da vi går inn i nedre sluttspill hvor det kjempes om 9. – 12. plass og vi ønsket å se hva vi kunne forvente å møte. Om alle var like ivrige på tribuna i denne kampen er vel heller diskutabelt (se bilde), men kampen endte i alle fall 4-2 til spanjolene og vi ser fram til å møte det portugisiske laget fra Aveiro på torsdag.

Dette ble den første av to kamper vi så i dag, da vi stilte mannsterke på tribunen når NTNUI skulle møte russerne. Tross våre mange heiarop og støtte fra tribuna endte kampen dessverre med tap for B-laget. Vi kan bare si at vi kjenner følelsen og håper spillet og målene løsner for oss begge i turneringa framover.

Etter å ha fortært alle middagene dagene frem til nå på kantina ved overnattingsstedet hvor maten i beste fall kan beskrives som enkel valgte vi i dag å spise på en lokal restaurant i Coimbra hvor jentene fikk fylt næringslagrene med pizza og hamburger av portugisisk kvalitet.

Dagen ble avsluttet med en byvandring hvor vi passerte festninger, fontener, parker og andre lokale severdigheter vi ikke finner makne til i Sogndal.

Vi håper denne fridagen var akkurat det vi trengte for å nullstille oss frem til de kommende matchene, og vi gleder oss til å ta fatt på resten av mesterskapet. Forhåpentligvis møter vi på jevnere motstand i kampene fremover hvor vi kan hevde oss, krige på og spille vår beste fotball. Vi skal i alle fall avslutte med stil!

Resultater Studentspretten

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler