Studentidrettsfestivalen 2018 lyses ut!

September 2018 lyser Norges Studentidrettsforbund ut muligheten til å arrangere en større studentidrettsfestival som en markering av Den internasjonale studentidrettsdagen 20. september. Selv om dagen er 20. september, må ikke festivalen finne sted akkurat denne datoen.

NSI kommer til å tildele arrangementet til laget/lagene som leverer den beste søknaden. Vinneren av konkurransen vil få kr 70 000 fra NSI til å gjennomføre arrangementet. Det er kun ett studiested som vil få tildelt arrangementet, men flere lag på et studiested kan gå sammen om å søke.

 

NSIs mål med festivalen er å markere studentidretten på studiestedet på en positiv måte, som øker lokalsamfunnets bevissthet om studentidretten.

 

Hvis dere får tildelt festivalen, får dere også mulighet til å bli en del av den internasjonale markeringen av studentidrettsdagen gjennom det internasjonale studentidrettsforbundet, FISU. Mer informasjon om dette finner du i festivalhåndboken FISU har utviklet.

Fristen for å søke om å få tildelt festivalen i 2018 er 31. januar 2018. Søknaden sendes til tormod@studentidrett.no.

 

Søkermanualen finner du her:

Søkermanual

Siste nytt

Norges Studentidrettsforbund fikk i dag den offisielle plaketten som viser at vi er ett av 18 særforbund som er sertifisert som Rent Særforbund. 

I henhold til NSIs lov §14 (2) er fullstendig saksliste og saksdokumenter for NSIs forbundsting 2018 idag gjort tilgjengelig på studentidrett.no, og alle medlemslag er informert på e-post.

Her finner du resultater fra Studentmesterskapene og Studentcupene arrangert under Studentlekene Tromsø 2018

Anna Ulvensøen og Jørgen Madslien, begge fra NTNUI, var best på dagens jaktstart i Student-VM i skiorientering!

Er du en med pågangsmot, stor arbeidskapasitet og liker en utfordring? Få unik ledererfaring fra den internasjonale idrettsarenaen! 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies