Støtteapparatet til EUSA Games gleder seg

Birte (bildet), Haakon og Line er klare for å organisere og administrere deltakelsen for over 150 utøvere under EUSA Games. Her kan du bli bedre kjent med dem!

Sammen med NSIs delegasjonsleder Yngvild Schei (ansatt i NSI), har disse tre blitt valgt ut til å være NSIs støtteapparat under EUSA Games 15. til 28. juli i Coimbra, Portugal. Line og Haakon vil være en del av delegasjonsledelsen, mens Birte vil ha ansvaret for kommunikasjonsarbeidet, spesielt da dekning av arrangementet på sosiale medier. Rollene i støtteapparatet under EUSA Games er frivillige, og NSI setter stor pris på at disse tre ønsker å vie sin tid til dette, slik at deltakerne fra Norge får en best mulig opplevelse under mesterskapet!

Støtteapparatet som en del av NSIs utdanningsprogram

Å være en del av støtteapparatet under EUSA Games inngår i Praksis-delen i NSIs utdanningsprogram Student|leder. Dette betyr at i tillegg til deltakelse på selve arrangementet, har disse hatt en hel dag med forberedelser i forkant på Idrettens hus på Ullevål stadion i Oslo. På denne dagen fikk de bla. en innføring i arrangementet og gjennomgang av rollene de skal ha under EUSA Games. I tillegg til dette har alle gjennomført Antidoping Norges e-læringsprogram Ren utøver. Deltakelse på denne dagen var en forutsetning for å kunne være en del av NSIs støtteapparat under EUSA Games.

Presentasjon av NSIs støtteapparat EUSA Games 2018

Mer om EUSA Games 2018

EM-troppen er klar 

Sjekk den flotte EM-kolleksjonen i samarbeid med Select og Oslo Sportslager

Alt om EUSA Games på arrangørens egne nettsider

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies