Reisebrev OSI Volleyball

Student-EM handler ikke bare om kamper, trening, mat og sovesaler. Det handler også om venner, opplevelser, samhold og gøy! 

18. juli 2018

Dagen i dag startet noe senere enn de andre dagene vi har hatt her i Coimbra. Vi har nemlig hatt fridag! Den ble selvfølgelig benyttet på beste vis med en tur til stranden.  I løpet av tiden her har vi blitt gode venner med den tyske delegasjonen, så vi fikk selvsagt dratt med oss det tyske volleyballaget fra Konstanz. Gode venner til tross lå vi i to separate puljer, og snakket hvert vårt språk..
En dag med sand og sol gjorde godt for sjela for volleyballjentene fra OSI, men det var kanskje enda mer tiltrengt blant våre venner på TSI som ikke har vært like heldig med været i Norge i forkant av EUSA. Vi var glad vi hadde med solbriller, for å si det sånn.

Etter en lang tur til stranden, kom en noe dehydrert gjeng frem til et ekte sommerparadis. Milevis med sand og sol var akkurat det vi trengte! De første timene ble tilbrakt i et særs rolig format, men etterhvert ble vi nokså rastløse. Vi hadde slått TSI ved flere tidligere konkurranser så da vi øynet muligheten til en runde med Ultimate Frisbee takket vi fort ja. Dessverre fant vi altfor fort ut at det å ta imot en frisbee i vind var ikke en egenskap vi hadde i oss.  

Coach 1 og 2 kjørte sitt eget løp i dag, til tross for at vi har valgt ordene «gøy» og «samhold» som beskrivende for laget vårt. Ikke kunne vi skjønne hvordan de kunne takke nei til en så nydelig tur. Det mistenkes at de også trengte en liten pause, og de stolte vel også på at guttene fra Nord-Norge og Tyskland klarte å underholde oss i dag. Vi ble ikke skuffet!

Vi vil også gjerne benytte anledningen til å fortelle litt om våre sportslige prestasjoner (men bare litt). Vi har til nå spilt tre kamper, hvor vi har tapt to og vunnet én. Dette gir oss en tredjeplass i pulja, og vi er da dessverre ikke videre til kvartfinale. Men vi er veldig klare for nedre sluttspill, og det å møte noen lag som kanskje er litt likere oss selv med tanke på sportslig nivå. I morgen møter vi selveste Portugal, og satser på å ha det like gøy på banen som alltid!

Gøy og Samhold!
Hilsen OSI Volleyball

Resultater OSI Volleyball: 

  • OSI - Bordeaux, Frankrike: 0-3 (14-25, 19-25, 22-25)
  • OSI - Marin Barleti, Albania: 3-0 (25-16, 25-16, 14-25, 27-25)
  • OSI - Lausanne, Sveits: 0-3 (8-25, 14-25, 12-25)
  • OSI - Porto, Portugal: 0-3 (10-25, 18-25, 24-26)
Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler