OSI til Beograd 2020

Student-NM i volleyball 2019 var preget av et markant høyere nivå enn tidligere, og det var liten tvil om at både pallplass og EM-kvalik var på agendaen til topplagene. Det var til slutt OSI som stakk av med gullet på både dame- og herreseieren etter to overbevisende og spennende finaler mot Studentspretten i herreklassen og KSI i dameklassen. 

Gullgutter: Bak fv: Kristoffer Ween (trener), Kristoffer Søllesvik, Mathias Klinkenberg, Lars-August Johnsen, Jarle E. Sjursen, Sigurd Strøm Nøsterud. Foran fv: Henrik Roppen, Viljar Haavik, Magnus Helgerud.  

1.divisjonslaget til OSI gikk ubeseiret gjennom turneringen og finalen var intet unntak. De lå lenge under for Studentspretten, og settsifrene 25-22 og 27-25 gir et bilde på at dette var en finale vi sjelden har sett i Norgesmesterskapet for studenter: 

Resultater herrer: 

 1. OSI
 2. Studentspretten
 3. UiSI
 4. NTNUI
 5. GSI 2
 6. BTSI
 7. BI Athletics
 8. KSI
 9. VSI
 10. GSI
 11. TSI
 12. Trimius
 13. BTSI 2
 14. KSI 2
 15. BI Athletics 2
 16. LSI (DNS)

All Star og MVP herrer: 

Libero: Karlis Bremers (Spretten)
Opplegger: Jonas Vindedal Langlo (Spretten)
Diagonal: Lars-August Udnesseter Johnson (OSI)
Midt: Trygve Magnus Aglen (NTNUI)
Midt: Sigurd Strøm Nørsterud (OSI)
Kant: Tarjei Solheim Ødegaard (Spretten)
Kant: Magnus Helgerud (OSI)
MVP: Runar Høidal Kvåle (UiSI)

All Star og MVP (fv): Runar Høidal Kvåle (UiSI), Karlis Bremers (Spretten), Trygve Magnus Aglen (NTNUI), Magnus Helgerud (OSI), Jonas Vindedal Langlo (Spretten), Lars-August Udnesseter Johnson (OSI), Tarjei Solheim Ødegaard (Spretten), Sigurd Strøm Nørsterud (OSI)

På damesiden var det også en finale av de sjeldne, da KSI brakåpnet med 10-2 mot 1.divisjonslaget til OSI. OSI hentet seg deretter kjapt inn og så seg aldri tilbake og vant komfortabelt 25-15 og 25-14 og slår følge med herrelaget fra OSI til EUSA Games Beograd 2020. 

GULLJENTER: Bak fv.: Hugo Rødli (trener), Malene Konradsen, Siri Øvregård, Johanne Norveel, Inger Mari Hellebust, Ida Myking (skadet under mesterskapet), Marte Lund Saga. Foran fv.: Elin Saur Brandtsegg, Martine Bye, Guro Flatmo, Emma Bergstein, Frida Øvregaard, Andrea Worren

Resultater damer: 

 1. OSI
 2. KSI
 3. BTSI
 4. Studentspretten
 5. NTNUI
 6. VSI
 7. TSI
 8. KSI 2
 9. BI/GSI
 10. BI/GSI
 11. Trimius
 12. LSI 

All Star og MVP herrer: 

Libero: Emma Bergstein (OSI)
Opplegger: Frida Øvregaard (OSI)
Diagonal: Ingrid Sæstad (KSI)
Midt: Birthe Eilander (Spretten)
Midt: Linda Tjøsvoll (KSI)
Kant: Andrea Worren (OSI)
Kant:  Ingvil Kålås (Spretten)
MVP: Anja Solberg (BTSI)

All star (fv.): Linda Tjøsvoll (KSI), Andrea Worren (OSI), Ingrid Sæstad (KSI), Frida Øvregaard (OSI), Ingvil Kålås (Spretten), Emma Bergstein (OSI), Anja Solberg (BTSI), Birthe Eilander (Spretten)

Og sist, men ikke minst - takk til OSI Volleyball og de nært 30 frivillige som stilte opp i helga for å arrangere et av de beste Student-NM i volleyball vi har sett! 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler