NTNUI med storeslem under SM i triatlon

De gule- og grønnkledde var vanskelig å tukte under helgens Studentmesterskap i triatlon. NTNUI stakk av med Studentmestertittelen i alle tre klasser, og gjorde i tillegg rent bord da de også tok sølv og bronse. 

Helgen 27.04-28.04 inviterte NTNUI med sin triathlon-gruppe til storstilt Studentmesterskap, hvor 40 deltakere stilte til start en vårlig April-lørdag. Mesterskapet begynner å befeste sin tradisjon like sikkert som våren, med det som ble nok et vellykket arrangement. Arrangementet engasjerte godt innad i Triathlon-gruppa, hvor et bredt spekter av medlemsmassen var representert. 

Startskuddet gikk 08:00 i Pirbadet, hvor 400m innendørs-svømming stod på agendaen. Konkurransen forflyttet seg så til Ilsvika, hvor 20 km sykling og 5 km løping langs Trondheimsfjorden stod for tur. Arrangementsansvarlig André oppsummerer dagen: 

"På grunn av liten erfaring som sjef for arrangement som det her var jeg spent før konkurransedagen endelig var der, men bekymringene viste seg å være ubegrunnet. Med en knirkefri gjennomføring av de frivillige, høyt sportslig nivå i alle klasser og ikke minst både kompiser og lillebror som triatlondebutanter står SM-helga igjen som et av mange høydepunkter i NTNUI-karrieren min. Det var utrolig deilig at vi som har stelt i stand det her hadde så god kontroll at vi kunne nyte dagen og mesterskapet. Med de gode erfaringene fra tredje år på rad med SM satser vi mot å arrangere minst like bra til neste år!"

Vel gjennomført mesterskap til både deltakere og arrangør. Resultatene ble som følger:

Landevei damer:
1. Johanne Knoph Sandvand, NTNUI
2. Synne Osaland Hådem, NTNUI
3. Ingvild Bratlie, NTNUI

Landevei herrer:
1. Eystein Relling
2. Sondre Auganæs
3. Tobias Thørnquist Jacobsen

Andre sykler Herre:
1. Tord Stenersen
2. Jakob Furunes
3. Jørgen Navjord

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler