NTNUI med 4 seiere og beste klubb under Student-NM i Ergometerroing

En tettpakket weekend med syrefest og mye moro i Trondheim, når NTNUI bød opp til Student-NM i Ergometerroing!

154 utøvere fordelt på 10 klubber deltok da NTNUI arrangerte Student-NM i Ergometerroing helgen 14.-16. februar.

 

14.-16. februar duket NTNUI opp med Student-NM i Ergometerroing. Arrangørkomiteen sammen med frivillige rigget til midnatt på alle hjerters dag, og med god hjelp fra mange frivillige, resulterte dette i et vellykket mesterskap. Det ble kjempet med intenst konkurranseinstinkt i 2000 m herre/dame, 2000 m lettvekt herre/dame, og stafett herre/dame. NTNUI selv stakk av med prisen for beste klubb med gull i hele fire av de seks klassene!

 

Mesterskapet braket løst klokken 10 lørdags morgen. Stemningen bredte seg ut i arenaen da startskuddet for første distanse gikk – den knalltunge 2000-meteren. Hele 33 herrer og 14 damer ga seg ut på en syrefest uten like for å kjempe om edelt metall. Etter flere heat i begge klassene var det til slutt Gard Smoge fra NTNUI som stakk av med seieren blant herrene, mens det var NSRer Krete Koovit som nådde til topps hos damene. 10 utøvere fordelt 50/50 på dame-/herreklassen ga jernet i lettvektsklassen på 2000 m. Her var det Jon Are Olsen fra NTNUI og Hannah Marøy fra BSI som rodde i land gullet.

 

Etter 2000 meterne var gjennomført, var det pause i konkurransene før stafetten skulle sette et verdig punktum på det sportslige opplegget. 20 herrelag og 16 damelag kjempet om Norgesmester-tittelen på stafetten. Vekslingene gikk på automatikk hos både damene og herre, for her gjaldt det å ikke tape for mange sekunder. Det var mange kreative løsninger ute og gikk. NTNUI1 stakk av med seieren i begge klassene. Damelaget bestod av Tina Marlen Mella, Linn Haugli, Solveig Løken og Julie Victoria Christensen, mens det var Lars Gruben, Petter Kildebo, Aasmund Groven Lindtveit og Halvard Bu Hamre fra NTNUI som representerte herrelaget.

FOTO: NTNUI

Etter at stafetten var gjennomført, var det premieutdeling til topp 3 i alle konkurransene. Hele arrangementet ble rundet av med en bankett med tapas, kaker, sang og dans på kvelden. I tillegg kunne NTNUI juble ekstra mye denne kvelden etter å ha fått den gjeve prisen for beste klubb.

 

NSI gratulerer med godt gjennomført arrangement. Takk også til alle deltakere og frivillige som sørget for et vellykket mesterskap!

 

Representerte klubber: NTNUI, BSI, NMBUI, OSI, BISI, OSI, RNNA BC, Justitia, NSR, LKSK

 

Resultater

 

2000m Lettvekt Dame:

 1. Hannah Marøy, BSI
 2. Sara Hegge, NTNUI
 3. Therese Tærud, NTNUI

 

2000m Lettvekt Herre:

 1. Jon Are Olsen, NTNUI
 2. Olav Katle Fleten, NTNUI
 3. Olav Espenes, NMBUI

 

2000 m Dame:

 1. Krete Kroovit, NSR
 2. Inga Gåsbakk, NTNUI
 3. Anna Sture, OSI

 

2000 m Herre:

 1. Gard Ytterdal Smoge, NTNUI
 2. Petter Kildebo, NTNUI
 3. Halvor West, NTNUI

 

Stafett Dame:

 1.  NTNUI 1
 2. NTNUI 2
 3. NTNUI Rosa

 

Stafett Herre:

 1. NTNUI 1
 2. BISI 1
 3. BSI1
Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler