NTNUI – Dobbel på Lillehammer!

Stolte vinnere fra NTNUI

NTNUI Dunket inn begge gullene under helgens Student-NM i Basket 3mot3, og stakk dermed av med billetten til å representere Norge under EUSA games i Beograd til sommeren!

4.-6. oktober gikk tidenes første enkeltstående student-NM i basket 3 mot 3 av stabelen, anført av Lillehammer Studentidrett som arrangør. Og for en helg det ble! 5 klubber, 11 lag og 45 deltagere sørget for upåklagelige rammer og en strålende helg på Lillehammer. Til tross for kaldt høstvær i OL-byen sørget lagene for full fyr på parketten gjennom to fartsfylte dager i Jorekstadhallen. Best ut kom NTNUI. Det ble konkurrert i både dame og herreklasse, hvor begge klasser ble vunnet av trondheimsklubben etter fantastisk spill!

 Topp tre Damer:

1. NTNUI Shakers

2. OSI Hustlin' Honeys

3. OSI Fire Ballers

Topp tre Herrer:

1. NTNUI Yacht Club

2. TSI Basketball

3. LSI El Mundo

 Full resultatliste

 

 

Lettet og fornøyd arrangør

Leder for Student-NM i Basket 3 mot 3, August Eie Stangeland kunne melde om en lettet og storfornøyd arrangementskomite etter gjennomføringen.

–  Vi Jobbet ordentlig hardt de siste ukene inn mot arrangementet og følte stor lettelse når vi så at gjennomføringen faktisk skred frem uten nevneverdige problemer.

I opptakten til mesterskapet har Lillehammer Studentidrett samarbeidet tett med NSI og NBBF. Tidlig i planleggingen ble det opprettet en kontakt mellom LSI og NBBF hvor sistnevnte blant annet sto for arrangøropplæring, tilgang til dommere og en del markedsføringsmateriell samt rekvisita til arrangementet.

–  Samarbeidet med NSI og NBBF var strålende! Det var utrolig greit med det turneringsoppsettet vi fikk opplæring i på forhånd. Dette gjorde det lett for oss arrangører å holde kontroll over arrangementet.

 

EUSA Games

For vinnerne byr helgens suksess på nye utfordringer. Til sommeren skal vinnerne våre ut og forsvare Norges ære i kamp mot de beste studentbasketspillerne i Europa. EUSA Games er et stort arrangement med ca 4000 deltagere fra 40 ulike nasjoner og arrangeres i Beograd i midten av juli. Vi gleder oss!

Gratulerer nok en gang til vinnerne, og tusen takk til arrangør LSI for deres innsats og engasjement i tidenes første enkeltstående Student-NM i Basket 3mot3 - Dere leverte et fantastisk arrangement som dere har all grunn til å være stolte av og vi ser frem til neste mesterskap på Lillehammer!

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler