NTNUI ble beste klubb i Student-NM i Svømming

Foto: Petter Elstad

Domus var stedet hvor Student-NM i svømming gikk av stabelen den 1.-2. november. 67 deltakere fra 4 klubber konkurrerte i 25 øvelser.

Foto: Petter Elstad

Selv om konkurransene ikke startet før lørdag var det allerede fredag duket for sosial sammenkomst på The Old Irish Pub. Her fikk det sammensveisede svømmemiljøet mulighet til å møtes og sosialisere før konkurransene tiltok neste morgen. I bassenget på Domus ble det konkurrert i totalt 25 øvelser fordelt på damer og herrer, hvorpå det i kjølvannet av svømmingen skulle løftes en pokal. Pokalen i Student-NM i Svømmng tilfaller den klubben som ender opp med høyest poengsum etter at alle øvelser er gjennomført. Ikke overraskende var det et godt representert NTNUI som stakk av med pokalen etter flotte prestasjoner i svømmehallen. 

Topp 3

1. NTNUI, 123 poeng

2. OSI, 21 poeng

3. BSI, 12 poeng

Foto: Petter Elstad

OSI var Teknisk Arrangør under Student-NM i Svømming og arrangementsansvarlig Ylva Sjølund (OSI) var svært tilfreds med helgen. Vi tok en prat med henne etter gjennomføringen: 

Hvordan var det å arrangere Student-NM? 

- Jeg var litt nervøs før det begynte, for det er så mange små detaljer man må tenke på, men når vi først kom i gang rullet arrangementet veldig bra. Svømming er en relativt liten idrett i studentidretten og møteplasser som denne er helt essensielt for at miljøet skal overleve og utvikle seg. Jeg har fått mange tilbakemeldinger fra deltakerne på at de setter utrolig pris på at vi arrangerer dette mesterskapet. 

Hva var mest utfordrende i arrangørrollen? 

- Jeg tror det må være å nå ut til folk. Det er vanskelig å nå alle som er aktuelle for deltakelse, så like før mesterskapet begynte vi å ringe rundt for å rekruttere. Da merket vi at det var flere som ikke hadde fått all den informasjonen vi hadde ønsket. Neste gang må vi kanskje begynne litt tidligere med det tror jeg.  

Frister det til gjentakelse? 

Ja, absolutt! Før har jeg alltid vært deltaker på mesterskap, så det var veldig annerledes å skulle sitte med ansvar og ha kontroll over hva jeg før har tatt som en selvfølge. Jeg føler at det er mange små ting som kan forbedres og utvikles. Vi hadde for eksempel ikke like teknisk utstyr som de har i store stevner. Det hadde vært gøy å se om det lar seg gjøre å pushe rammene for mesterskapet slik at vi kan ha et tilbud som når et enda bredere publikum. 

Til tross for ønsket om enda større rammer melder Ylva om høyt nivå og gode tider i bassenget på Domus

- Det var kult å se at det ble så mange jevne heat. Det var stort sett fight og spenning om hvem som skulle slå inn først i de fleste øvelsene. 

NSI gratulerer med vel gjennomført arrangement og ser frem til neste arrangement i regi av OSI. Takk også til alle deltakere og frivillige som sørget for upåklagelige rammer under mesterskapet. 

Bilder

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler