NIHI og NHHI vant Student-NM i Futsal

Foto: Andreas Eriksen

Student-NM i Futsal ble avholdt 1.-3. november på i Oslo. Norges idrettshøgskoles Studentidrettslag (NIHI) arrangerte mesterskapet i samarbeid med NSI og kampene ble spilt i idrettshallen på NIH. 257 deltagere fra hele landet fordelt på 27 lag deltok i turneringen hvor nye Student-NM-tittelen og representasjon i Student-EM lå i potten.  

Største mesterskapet i høst

Med sine 257 deltakere endte Student-NM i Futsal med å bli det største av i alt seks enkeltstående Student-NM denne høsten. Etter to fartsfylte dager på parketten, høydehuset og banketten var det ingen tvil om at deltagerne og arrangørene selv var strålende fornøyde med gjennomføringen. Den sportslige delen av arrangementet besto av tett oppunder hundre kamper som til slutt kumulerte i to velspilte finaler

Banestorming

I herreklassens finale spilte Parkettgutta fra Norges Handelshøyskoles Idrettsforening (NHHI) mot Fornybar fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitets idrettsforening (NTNUI). Parkettgutta tok Norgesmestertittelen etter en bunnsolid 3-1 seier i finalen, til øredøvende jubel og banestorming venner og øvrig lagbesetning fra sidelinjen. Seieren i studentmesterskapet betyr også at NHHI skal representere Norge i Student-EM i Beograd sommeren 2020.

Drømmen om Student-EM 

I damefinalen sto det mellom Norges Idrettshøgskoles Idrettslag (NIHI) og NTNUI. Også i denne finalen ble stillingen til slutt 3 - 1. Nå kan jentene fra NIHI se frem til Serbia og student-EM i 2020. Kapteinen på vinnerlaget, Amalie Kragset var strålende fornøyd med seieren

Hva føler du om å kunne dra til EM?

- Nei, det er deilig. Vi satte oss et litt hårete mål om at Serbia 2020 var drømmen. Så veldig deilig å få til det når vi først var her.

Fornøyd arrangør

Leder av arrangementet, Hannah Oppegård (NIHI) sa følgende etter arrangementet

- Det har tatt mye tid, men det er veldig gøy når det blir så vellykka. Det har vært mye forarbeid. Vi er over tretti frivillige som har vært her fredag og lørdag, og holdt på med arrangementet. Det har vært 257 deltagere, 28 lag, 18 herrelag og 9 damelag. Etter at vi kom i gang på fredag har arrangementet rullet og gått. Vi har planlagt godt i lang tid slik at det ikke skulle bli noen overraskelser. Jeg er også utrolig fornøyd med at det var så mye publikum her under finalene. Det skaper litt ekstra stemning for spillerne som forøvrig holdt et veldig godt sportslig nivå her i sluttspillet. 

Vinnere Herrer

Vinnere damer

Resultatliste

Album

Vi i NSI ønsker å rette en stor takk til deltakere, frivillige og ikke minst NIHI for en fantastisk innsats med forarbeidet og gjennomføring av arrangementet. Til slutt vil vi ønske NIHI og NTNUI lykke til i Student-EM i Beograd, sommeren 2020!

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler