Nå braker det løs - her er mentorene

Fredag 14. september er det duket for første samling i Mentorprogrammet for unge ledertalenter! Før sommeren ble de 20 utvalgte lederkandidatene presentert, og her er de utvalgte mentorene som skal følge lederne i deres personlige utvikling det neste året. 

Temaet for første samling i programmet er "Meg som leder" og oppstart av mentorskapet. På lørdag skal menteene møte sine mentorer, og starte opp samarbeidet.

Se hvem de utvalgte ledertalentene er her

Her er MENTORENE 2018/2019

Kort om programmet

Norges studentidrettsforbund, i samarbeid med Norges idrettsforbund, lanserte denne våren Mentorprogrammet for unge ledertalenter 2018/2019.

Mentorprogrammet har plasser til totalt 20 deltakere (mentees) i alderen 19-29 år, hvorav 10 av disse plassene er forbeholdt kandidater fra andre særforbund/idrettskretser. I tillegg inkluderer programmet 20 dyktige mentorer, som skal følge de unge lederne i sin personlige utvikling.

Mentorprogrammet skal legge til rette for at kandidatene skal få en arena for personlig utvikling, faglig påfyll og nettverksbygging på tvers av bakgrunn, roller og kjønn.

Overordnet mål for programmet er:

  1. Kandidatene sitter lenger i verv innen idretten (dvs. flere tingperioder / gjenvalgt på årsmøter)
  2. Kandidatene påtar seg nye og «større» lederverv i idretten
  3. Ved slutten av programmet (mars 2019) skal det være definerte karrieremål for alle kandidatene forankret i eget organisasjonsledd

For spørsmål til programmet kontakt ansvarlig i NSI, Guro Røen, guro@studentidrett.no / 976 18 966

Mer om programmet finner du her

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler