Mats Kristoffersen hedret på NSIs nettverkssamling

Mats Kristoffersen hadde sitt siste oppdrag som utviklingskonsulent i Norges Studentidrettsforbund under nettverkssamlingen 24.-26. mars. Der ble han hedret med Norges Studentidrettsforbunds sølvmerke.

Mats Kristoffersen sa tidligere i år opp sin stilling i NSI, for å fortsette sin karriere som avdelingsleder for spill- og trening i Norges Håndballforbunds region sør. Mats ble ansatt i forbundet i januar 2011, og har de siste seks år hatt særlig ansvar for NSIs klubbutviklingstilbud og utdanningsprogram. Mats har bidratt til et stadig mer variert kurs- og konferansetilbud til ledere, trenere, instruktører og aktivitetsledere i studentidrettslagene. Mats har dessuten vært den studentidrettslagene har hatt kontakt med for å få støtte til lokale aktivitets- og utviklingstiltak. Gjennom seks år har Mats bidratt på de fleste plan i forbundet, og bidratt med å utvikle organisasjonen for å gjøre studentidretten enda bedre.

Mats kom fra en stilling i håndballforbundet da han ble ansatt i NSI, og han har alltid hatt et stort håndballhjerte. Det har blant annet kommet til uttrykk gjennom den store innsatsen han gjennom de siste ti år har lagt ned i OSI håndball, der han har innehatt de fleste verv. Som spiller har Mats, med OSI, både blitt norsk studentmester, og vunnet håndballforbundets NM i beach-håndball. Mats har utvilsomt også et stort studentidrettshjerte, som siste uken i april både ble kronet med at han på OSIs årsmøte ble æresmedlem i Oslostudentenes idrettsklubb, og av Norges Studentidrettsforbund ble hedret med forbundets sølvmerke.

NSIs sølvmerke tildeles personer som har; ”arbeidet for studentidrettens fremgang, og/eller profilert NSI på en særskilt god måte som utøver i et nasjonalt eller internasjonalt mesterskap”. Mats mottok sælvmerket på NSIs nettverkssamling, der han ble takket for sitt store engasjement for studentidretten og alle de gode resultater han har oppnådd av representanter fra hele studentidretts-Norge.

Vi ønsker Mats lykke til videre i sin nye stilling i håndballens region sør, og håper samtidig å se han så ofte som mulig i studentidrettssammenhenger, også i fremtiden!  

Siste nytt

Vi har spurt to av deltakerne på årets Ledersamling, Therese (Studentspretten) og Helge (TSI), om hva de synes om samlingen og hva de tar med seg tilbake til sin studentidrettshverdag. I tillegg deler de med oss hva de mener er det viktigste NSI skal jobbe med i neste strategiperiode.

September 2018 lyser Norges Studentidrettsforbund ut muligheten til å arrangere en større studentidrettsfestival som en markering av Den internasjonale studentidrettsdagen 20. september. Selv om dagen er 20. september, må ikke festivalen finne sted akkurat denne datoen.

Er du engasjert? Er du interessert i idrettspolitikk? Kunne du tenke deg å gjøre en forskjell på vegne av hele norsk studentidrett? Da vil NSIs valgkomité høre fra deg!

Torbjørn Houge, Karina Sævareid og Geir André Dalhus (bildet) ble under helgens Ledersamling tildelt Norges Studentidrettsforbunds sølvmerke for deres innsats og bidrag til studentidrettens fremgang. 

Det tok over 100 år med studentidrettshistorie før studentidretten tok Studentlekene til en bygd - saftbygdi, fotballlbygdi og nå også studentleikarbygdi Sogndal. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies