Magnus curler inn i NSI

Bli bedre kjent med lagspilleren Magnus Nedregotten - Vårt nyeste tilskudd på forbundskontoret.

Magnus Nedregotten er ansatt som ny idrettskonsulent i NSI, og vil hovedsakelig ha ansvar for nasjonale mesterskap. Han gleder seg til å bli bedre kjent med studentidretten og til å ta fatt på arbeidet med å utvikle mesterskapstilbudet.

– Jeg gleder meg veldig til å reise rundt til forskjellige klubber og miljøer. Jeg ser ekstra frem til å følge opp arrangørene våre, og hjelpe til slik at de lykkes med å skape attraktive og «fete» mesterskap.

Vil ivareta både topp og bredde

Magnus har allerede rukket å gjøre seg opp noen tanker om hva han ønsker å utrette i NSI. 

– For meg er det viktig å ivareta det særegne ved studentidretten; bredden, samholdet og den sosiale arenaen for studentidrettere over hele landet. Det skal jeg jobbe for å utvikle og gjøre enda bedre - men jeg vil også legge til rette for de som virkelig ønsker å satse. De fleste av studentmesterskapene våre fungerer som kvalifisering til Student-EM. Da tror jeg det vil være fordelaktig at våre mesterskap ligner mer på det studentene møter i utlandet når det kommer til rammer og tilrettelegging.

Og å konkurrere i utlandet er noe Magnus har god erfaring med. Han har spilt imponerende 230 landskamper. På hans lange merittliste står blant annet gull i Universiaden, bronse i OL og seier i Curling World Cup 2018/19. Nå satser han mot gull i Beijing-OL i 2022!

 – At NSI tar sjansen på å ansette en toppidrettsutøver synes jeg er både sporty og framtidsrettet. For meg er det viktig at jeg får muligheten til å strukturere hverdagen slik at jeg kan nå de målene jeg har satt meg sportslig. Derfor er jeg veldig takknemlig for at NSI er med og legger til rette for det. 

Hva tar du med fra curlingverdenen inn i jobben?

– Curling er en lagidrett, og jeg er god på å bygge lag, skape gode relasjoner og ha det gøy sammen med andre. Jeg tror min erfaring som lagbygger vil være et godt bidrag inn i NSI sin stab.

Åpenhet, ærlighet og gjensidig respekt

– I toppidretten handler det mye om åpenhet og ærlighet, ikke bare skape takhøyde, men å få bort hele taket. Det innebærer gjensidig respekt, og det å være nysgjerrig og hele tiden søke forbedring. Dette tar jeg med meg inn i oppfølgingen av våre arrangører, sammen med resten av staben og i samarbeid med styret.

Hva mener du er nøkkelen i arbeidet med å skape fremtidens idrett?

– Jeg tror det handler mye om å være en organisasjon som er åpen for endring, og det å ta innover seg de kravene og impulsene samfunnet rundt oss stiller. Dette betyr også at vi må være nysgjerrige og eie vår egen utvikling.
 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler