Hedret under Ledersamlingen

Torbjørn Houge, Karina Sævareid og Geir André Dalhus (bildet) ble under helgens Ledersamling tildelt Norges Studentidrettsforbunds sølvmerke for deres innsats og bidrag til studentidrettens fremgang. 

De var alle tre sentrale personer i en rekke prosesser som fikk stor betydning for hvordan forbundet fremstår i dag. I årene disse tre var aktive i NSIs forbundsstyre ble det gjennomført et stort løft på profilering, mesterskaps- og utdanningstilbudet ble utvidet og gjort mer attraktivt, og ikke minst ble avstanden mellom forbundet og studentidrettslagene betydelig mindre. Dette var med på å legge grunnlaget for den veksten studentidrettsforbundet har hatt de siste årene.

Torbjørn Houge (t.v.) var leder i NTNUI langrenn og satt i NTNUI sitt hovedstyre, da han ble valgt inn i NSIs forbundsstyret i 2006. Torbjørn var styremedlem i forbundsstyret i fire år, før han i 2010 gikk inn i NSIs lovutvalg hvor han fortsatt er aktiv.

Karina Sævareid (i midten) kom fra Tromsøstudentenes idrettslag (TSI), hvor hun satt i NSIs forbundsstyret i perioden 2008-2012 og i NSIs kontrollkomite i perioden 2012-2016. Karina er fortsatt aktiv i TSI og vant NM-sølv med TSI Undervannsrugby tidligere i år!

Geir André Dalhus (t.h.) var med på å stifte BI Athletics i 2005, og var leder der da han ble valgt inn i NSIs forbundsstyret i 2006. Geir André var i forbundsstyret i tre perioder (seks år), hvorav to år som president og to år som visepresident. Han etterfulgte årene i forbundsstyret med en periode i NSIs valgkomité. 

Vi vil takke alle tre for deres viktige innsats for norsk studentidrett og gratulere med velfortjent sølvmerke!

Siste nytt

Vi har spurt to av deltakerne på årets Ledersamling, Therese (Studentspretten) og Helge (TSI), om hva de synes om samlingen og hva de tar med seg tilbake til sin studentidrettshverdag. I tillegg deler de med oss hva de mener er det viktigste NSI skal jobbe med i neste strategiperiode.

September 2018 lyser Norges Studentidrettsforbund ut muligheten til å arrangere en større studentidrettsfestival som en markering av Den internasjonale studentidrettsdagen 20. september. Selv om dagen er 20. september, må ikke festivalen finne sted akkurat denne datoen.

Er du engasjert? Er du interessert i idrettspolitikk? Kunne du tenke deg å gjøre en forskjell på vegne av hele norsk studentidrett? Da vil NSIs valgkomité høre fra deg!

Torbjørn Houge, Karina Sævareid og Geir André Dalhus (bildet) ble under helgens Ledersamling tildelt Norges Studentidrettsforbunds sølvmerke for deres innsats og bidrag til studentidrettens fremgang. 

Det tok over 100 år med studentidrettshistorie før studentidretten tok Studentlekene til en bygd - saftbygdi, fotballlbygdi og nå også studentleikarbygdi Sogndal. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies