Hedret under Ledersamlingen

Torbjørn Houge, Karina Sævareid og Geir André Dalhus (bildet) ble under helgens Ledersamling tildelt Norges Studentidrettsforbunds sølvmerke for deres innsats og bidrag til studentidrettens fremgang. 

De var alle tre sentrale personer i en rekke prosesser som fikk stor betydning for hvordan forbundet fremstår i dag. I årene disse tre var aktive i NSIs forbundsstyre ble det gjennomført et stort løft på profilering, mesterskaps- og utdanningstilbudet ble utvidet og gjort mer attraktivt, og ikke minst ble avstanden mellom forbundet og studentidrettslagene betydelig mindre. Dette var med på å legge grunnlaget for den veksten studentidrettsforbundet har hatt de siste årene.

Torbjørn Houge (t.v.) var leder i NTNUI langrenn og satt i NTNUI sitt hovedstyre, da han ble valgt inn i NSIs forbundsstyret i 2006. Torbjørn var styremedlem i forbundsstyret i fire år, før han i 2010 gikk inn i NSIs lovutvalg hvor han fortsatt er aktiv.

Karina Sævareid (i midten) kom fra Tromsøstudentenes idrettslag (TSI), hvor hun satt i NSIs forbundsstyret i perioden 2008-2012 og i NSIs kontrollkomite i perioden 2012-2016. Karina er fortsatt aktiv i TSI og vant NM-sølv med TSI Undervannsrugby tidligere i år!

Geir André Dalhus (t.h.) var med på å stifte BI Athletics i 2005, og var leder der da han ble valgt inn i NSIs forbundsstyret i 2006. Geir André var i forbundsstyret i tre perioder (seks år), hvorav to år som president og to år som visepresident. Han etterfulgte årene i forbundsstyret med en periode i NSIs valgkomité. 

Vi vil takke alle tre for deres viktige innsats for norsk studentidrett og gratulere med velfortjent sølvmerke!

Siste nytt

Studentidrettsåret 2018 har mye spennende å by på. Ikke minst håper vi å se alle våre medlemslag representert på Forbundstinget 16.-18. mars, hvor kursen for de neste to årene skal stakes ut. Sjekk ut hva som skal skje i 2018!

I disse #metoo-tider ønsker vi å sette fokus på hvordan varsle om seksuell trakassering og overgrep i studentidretten. 

Det er like før siste eksamen er levert og julefreden kan senke seg for våre studentidrettere. I den anledning har vi sett tilbake på året som snart er omme og kan konkludere med nok et godt år for norsk studentidrett. 

Vi har spurt to av deltakerne på årets Ledersamling, Therese (Studentspretten) og Helge (TSI), om hva de synes om samlingen og hva de tar med seg tilbake til sin studentidrettshverdag. I tillegg deler de med oss hva de mener er det viktigste NSI skal jobbe med i neste strategiperiode.

September 2018 lyser Norges Studentidrettsforbund ut muligheten til å arrangere en større studentidrettsfestival som en markering av Den internasjonale studentidrettsdagen 20. september. Selv om dagen er 20. september, må ikke festivalen finne sted akkurat denne datoen.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies