God sommer!

Selv om sommeren skal nytes, begynner vi allerede å se frem mot en innholdsrik og aktiv høst for norsk studentidrett. Vi har samlet de viktigste datoene og hendelsene nedenfor. Oppdater kalenderen allerede nå!

Året 2018 har foreløpig vært innholdsrikt med Studentlekene i Tromsø, Forbundstinget i Oslo og lansering av det nye utdanningsprogrammet Student|Leder, for å nevne noen av høydepunktene.

I tillegg sender vi denne sommeren en rekordstor tropp som skal representere norsk studentidrett under EUSA Games i Coimbra!

Utdanning

Aktivitet

Klubbutvikling

  • Frist søknad om momskompensasjon: Husk at 15. august er fristen for å søke vare- og tjenestemomskompensasjon 2018. Formålet med ordningen er å kompensere de kostnader ditt studentidrettslag hadde til merverdiavgift ved kjøp av varer og tjenester i regnskapsåret 2017. Noen av dere rapporterte dette tallet ved samordnet rapportering tidligere i år. Les alt om ordningen og hvordan dere kan søke her
  • Lokale aktivitetsmidler (LAM): Idrettsrådene fordeler i sin kommune LAM. Tilskuddsordningen skal stimulere til aktivitet og deltakelse i idrettslag, og har barn (6-12 år) og ungdom (13-19 år) som målgruppe. Idrettsrådene setter selv tildelingskriteriene for ordningen, det vil derfor variere om studentidrettslag kvalifiserer til å søke tilskudd i LAM-ordningen. Aktiviteten lagene legger til rette for, for førsteårsstudentene, vil kvalifisere til støtte i noen idrettsråd. Vi oppfordrer dere derfor til å sjekke om deres lag er berettiget støtte. Les mer om ordningen her.
  • Få en god start på styrearbeidet til høsten! Vi kommer gjerne på klubbesøk for å gjøre klubbhverdagen enklere for dere. Sjekk hva vi tilbyr her  og kontakt oss gjerne for en nærmere prat.
  • Klubbundersøkelsen 2018: I høst vil vi sende ut en klubbundersøkelse til alle studentidrettslag. Med denne undersøkelsen ønsker vi deres tilbakemelding på hvordan deres hverdag er og hvilke ønsker og forventninger dere har til forbundet.

Forbundskontoret tar også sommerferie, og er ubemannet fra 1. juli til 1. august. Er det noe som haster i denne perioden, send sms til generalsekretær Marius H. Johannessen, tlf. 913 88 617.

Både forbundskontoret og forbundsstyret vil få ønske alle våre studentidrettere en god og aktiv sommer!

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler