Følg Vilde i Kazan

Onsdag 13. juni reiser Vilde Thorud til Kazan for å representere norsk studentidrett på det internasjonale frivillighetsakademiet. Vi har spurt Vilde om hva hun ser mest frem til ved akademiet og nå kan du også følge henne på veien!

-       Jeg gleder meg aller mest til å møte andre engasjerte frivillige fra hele verden! Det å dele erfaringer og lære nye ting på tvers av kulturer og bakgrunn synes jeg er veldig spennende.

Vilde tar over NSIs Instagramprofil og skal dele med dere hva hun opplever underveis på akademiet. Få det med deg ved å følge @studentidrett på Insta nå!

Insta-takeover

Under Frivillighetsakademiet samles unge ledere fra FISUs 170 medlemsland i 7 dager for å diskutere, reflektere og utveksle erfaringer om idrett og frivillighet. Deltakerne blir innlosjert i Universiadelandsbyen fra Sommerunversiaden i Kazan 2013.

-       Jeg har nettopp fått tilsendt programmet og der ser det ut som det blir veldig variert. Alt fra personlig utvikling til diskusjon av dagsaktuelle temaer. Det er så mye å se frem til! Jeg er helt sikker på at vi kan lære mye av hverandre og at jeg får nye ideer og inspirasjon jeg kan ta med meg tilbake til norsk studentidrett.

- Det skal være gøy å være frivillig!

Vilde studerer i dag ved Norges Handelshøgskole og er ved siden av studiene leder for organisasjonskomiteen for Studentlekene Bergen Challenge (SLBC) som går av stabelen i oktober.

Vervet som leder for SLBC er 100% frivillig, og det går med mye tid til dette arbeidet.

Så hvorfor jobber du frivillig?

-       For meg er det gleden av å jobbe i team for å skape noe, utvikle og se resultater. Det synes jeg er veldig gøy og gir meg ekstra energi i hverdagen

Vilde tar også frem viktigheten av det å få jobbe med likesinnede og å dele samme entusiasme og engasjement sammen med ande.

-       Vi i styret i SLBC går gjennom to «bumpy» år, der både oppturer og nedturer deles og håndteres. Vi blir rett og slett en stor familie. Noe av det beste med å jobbe med andre frivillige er den deilige følelsen av å være en del av noe større enn seg selv, og å få jobbe sammen med andre som er engasjerte og står på for et best mulig resultat.

Som leder av Studentlekene og dermed også leder for andre frivillige, hva mener du er det viktigste du har lært i ledelse av frivillige?

-       Først og fremst mener jeg det skal være gøy å være frivillig! Som leder må jeg derfor jobbe for at de som bidrar ser nytten av det arbeidet de gjør og at de ser den totale verdien de er med på å skape. Jeg mener også det er viktig å jobbe for at alle skal føle seg inkludert og tilfreds med å være en del av organisasjonen. Derfor er det alltid nødvendig med sosiale tiltak, slik at vi har det gøy sammen underveis!

#studentleder #studentidrett #FISUAcademy

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler