– En drømmestart på karrieren

Ane Risa er en engasjert og hardtarbeidende student, som kombinerer studier på NIH og jobb i NSI – Bli bedre kjent med vår nye administrasjonskonsulent!

Ane har alltid vært glad i idrett, og da hun begynte på Sport Management-studiet til NIH i fjor høst, tok det ikke lang tid før hun meldte seg inn i NIHI (Norges Idrettshøgskoles Studentidrettslag). Håndballtreningene etter skoletid ble Anes vei inn i studentidretten.

– Jeg har alltid likt å drive med idrett, så det var helt naturlig for meg å fortsette med det også i studietiden. Studentidretten er en sosial møteplass, og det er utrolig deilig å kunne ta seg noen idrettsavbrekk fra all lesingen. Jeg trives veldig med kombinasjonen idrett og studier!

En annen kombinasjon Ane ser stor verdi i, er kombinasjonen av jobb og studier. Ane er overbevist om at relevant arbeidserfaring ved siden av studiene er noe hun vil få mye igjen for videre i karrieren.

– For meg som Sport Management-student er denne jobben i NSI ekstremt relevant. Selv om man lærer masse på skolen, er den erfaringen man får ved siden av studiene utrolig verdifull. Som administrasjonskonsulent får jeg tatt i bruk mye av det jeg har lært på NIH, samtidig som jeg tar med meg erfaringer fra jobben inn i studiene. 

Men hvordan lar det seg kombinere? 

– Så langt synes jeg det går veldig fint! Nøkkelen tror jeg ligger i god planlegging, men det hjelper også at jeg har forståelsesfulle kolleger som vet at jeg innimellom er nødt til å prioritere forelesninger og eksamener. Da gjelder det å ha en god dialog, for å sikre at kombinasjonen fungerer for alle involverte parter. Å jobbe ved siden av studiene skal ikke være stress, det skal være noe man gleder seg til, og det gjør jeg absolutt her i Norges Studentidrettsforbund!

Trives godt og lærer masse

I tillegg til å bistå i diverse administrativt arbeid på forbundskontoret, vil Ane være med å jobbe under våre arrangementer og samlinger. I helgen hadde hun ansvaret for gjennomføringen av NSIs aktivitetslederkurs.

– Jeg trives veldig på NSI-kontoret og har blitt utrolig godt tatt imot. Jeg har allerede rukket å lære en hel del, både om NSI som særforbund og om den generelle driften. I tillegg har jeg fått et innblikk i alt arbeidet som ligger bak høstens mange arrangementer, blant annet alle studentmesterskapene og mentorprogrammet for unge ledere. Videre håper jeg å lære mer om studentidretten som helhet, og ikke minst hvordan vi kan gjøre den enda bedre!

Hva er drømmejobben din?

– Det eneste jeg vet sikkert er at jeg ønsker å jobbe innenfor idretten så lenge jeg kan! Jeg har selv fått så enormt mye igjen for å drive med idrett gjennom hele oppveksten, og ønsker å bidra til at andre skal få oppleve alt det positive idretten fører med seg. At jeg har fått denne jobben i NSI nå, vil jeg si er en drømmestart på min karriere. Denne muligheten vil gi meg masse erfaringer jeg kommer til å ta med meg uansett hvor veien fører meg videre. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler