Bli med å sykle til skolen!

Er du student i Oslo og medlem av et studentidrettslag? Kribler det i sykkelfoten når våren melder sin ankomst og feiebilene kjører gjennom Oslos gater? Nå har du muligheten til å delta på Norges største aktivitetskampanje og vinne forskjellige premier – helt gratis!

Dette gjør dere for å komme i gang: 

Hva trenger studentidrettslaget å gjøre?

  • Send en e-post til heidi.gromstad@bedriftsidrett.no og si at dere ønsker å være med, så oppretter Bedriftsidrettsforbundet laget deres og bistår med påmelding. 
  • Spre informasjon om kampanjen på møter og via sosiale medier slik at deres medlemmer får vite om kampanjen. 
  • Same poeng og vær i aktivitet!
  • Det er utviklet et eget materiell for studenter, det kan dere finne her. 

Hva må hver enkelt person gjøre for å være med?

  • Meld deg på her: HER og velg "student i Oslo". 
  • Velg ditt studiested eller ditt studentidrettslag. 
  • Innad på hver skole eller i studentidrettslaget kan dere opprette flere lag med inntil fem deltagere. På denne måten kan dere konkurrere internt. 
  • Få med alle som vil være med på en morsom, lavterskel konkurranse med flotte premier. 

Konkurranse mellom studentidrettslagene

I år er det lagt opp til utfordringer og konkurranse mellom studentidrettslagene. Det er mulig å registrere sine lag og konkurrere både mot andre studieinstitusjoner og internt i ditt studentidrettslag. Her er det gode muligheter for å vinne kule og nyttige premier som kan komme både deg, studentidrettslaget og studiestedet til gode! 

En mail med mer info er sendt til alle studentidrettslag i Oslo. Spre budskapet til medlemmene og undergrupper for å få med flest mulig! 

Har du spørsmål om selve kampanjen, påmelding eller deltagelse? Ta kontakt med Heidi Gromstad i Norges Bedriftsidrettsforbund på heidi.gromstad@bedriftsidrett.no

NSI håper mange av våre studentidrettslag i Oslo melder seg på og velger den aktive veien til og fra skolen! LYKKE TIL! 

Om kampanjen

Sykle til jobben arrangeres av Norges Bedriftsidrettsforbund og er Norges største aktivitetskampanje. I fjor hadde aksjonen over 42.000 deltagere! Målet med Sykle til jobben-aksjonen er å få flere mennesker til å velge en aktiv reisevei og se nytten av å bruke sykkelen som et effektivt, miljøvennlig og enkelt transportmiddel. 

I anledning at Oslo i 2019 er Europeisk miljøhovedstad dekker Sykle til jobben og Miljøhovedstad 2019 deltagelsen for alle studenter. NSI samarbeider med Norges Bedrfitsidrettsforbund om å øke antall studenter som deltar i aksjonen, og spesielt våre sporty studentidrettere! 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler