-Baklid var min største konkurrent

Sergej Gornalov fra Russland nølte ikke da han beskrev sølvvinnerne på sprintatfetten; han pushet seg selv vel vitende om at Jørgen Baklid pustet han i nakken. 

Norges mål før stafetten var medalje. Da det ble både sølv og bronse var det liten tvil om at de fire ski-orienterererne var fornøyd. 

- Dette er kjempegøy! Vi skulle få én medalje, men at begge tar medalje var over all forventning, sa Evine Westli Andersen som tok sølv med Jørgen Baklid, etter målgang. 

Kjente profiler fra både EM og VM deltar i Krasnoyarsk, og gjør denne konkurransen til en av verdens beste både i nivå og gjennomføring. 

- Det er en fantastisk konkurranse! Det er mye mer publikum enn vi er vant til, det er TV-sendinger som gjør det gøy å følge med og vi får virkelig god erfaring, konstaterer Baklid på pressekonferansen etter medaljeseremonien. 

Fra venstre: Sølvvinnerne: Jørgen Baklid og Evine Westli Andersen og bronsevinnerne: Tilla Farnes Hennum og Audun Heimdal. 

Med fulle tribuner og fullsatt pressekonferanse får de virkelig føle på livet som toppidrettsutøver. 

-Jeg visste ikke at det var så mye styr å vinne medalje, ler Tilla Hennum før hun forsikrer oss om at hun gladelig tar litt styr for medalje i Universiaden. 

Gratulerer til medaljevinnerne Evine Westli Andersen og Jørgen Baklid med sølv og Tilla Farnes Hennum og Audun Heimdal med bronse. 

BRONSE: Tilla Farnes Hennum og Audun Heimdal

SØLV: Evine Westli Andersen og Jørgen Baklid. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler