Nyheter

Her finner du siste nytt om hva som skjer i norsk studentidrett.

Satser du på langrenn eller skiskyting ved siden av studiene, og ønsker du å teste deg mot noen av de beste i verden? Grip sjansen, nå har du muligheten! 

Uttak til Vinteruniversiaden 2019 blir gjort: 3. desember. 

Vi ønsker svar fra ditt studentidrettslag.

Guy Thomas Kværnberg (bildet) ble under årets Ledersamling tildelt norsk studentidretts høyeste utmerkelse, hederstegnet i gull, for sin enorme innsats som trener i OSI fekting gjennom 20 år. 

Søk om plass i NSIs moderniseringsutvalg.

«Fremtidens idrett» stod på dagsorden når årets Ledersamling åpnet fredag kveld.

Cecilie, visepresident i NSI og styreleder i OSI, er godt i gang med samarbeidet med sin mentor Bente Aksnes (visepresident Norges håndballforbund). Cecilie gleder seg til å gjøre et dypdykk inn i rollen som leder.

Studentlekene Bergen Challenge går uten tvil inn i historien som en milepæl i Bergen. Med 2213 påmeldte deltakere puster Bergen nå for alvor SL Trondheim 2015 i nakken som de største lekene gjennom tidene. 

2200 deltakere, 258 lag, 23 idretter, 600 frivillige. Torsdag braker de 14. Studentleker løs i Bergen! For at du skal få med deg all moroa, er det viktig at du får registrert deg.

Hvordan ser fremtidens idrett ut, hva er det som driver oss og hvordan kan vi få et større mangfold i ledelse? Det er noen av spørsmålene vi vil stille under årets Ledersamling!

Helene og Even fra LYNX Lacrosse (Lillehammer Studentidrett) var to av over 40 deltakere på forrige helgs Aktivitetslederkurs på Olympiatoppen og Norges idrettshøgskole. De forteller om en lærerik og morsom kurshelg.

Det gjeveste metallet ble værende i Sogndal. De to lokale lagene viste ingen nåde, og gikk begge ubeseiret gjennom årets utgave av Studentmesterskapet i fotball.

Fredag 14. september er det duket for første samling i Mentorprogrammet for unge ledertalenter! Før sommeren ble de 20 utvalgte lederkandidatene presentert, og her er de utvalgte mentorene som skal følge lederne i deres personlige utvikling det neste året. 

Er du en med pågangsmot, stor arbeidskapasitet og liker en utfordring? Få unik ledererfaring fra den internasjonale idrettsarenaen! 

Årets FISU Forum har kommet til en ende, og de utvalgte deltakerne fra Norge har delt sine erfaringer med redaksjonen.

Fra venstre: Frida Eilertsen Nielsen, Cecilie Kappelslåen, Eirik Søreide Hansen, maskot, Tormod Tvare, Guro Røen, frivillig

Norge sender fem deltakere til global studentidrettskonferanse i Sibir!

Det bikker dag 4 i Coimbra på EUSA Games for Studentsprettens fotballdamer, og i dag har vi hatt en etterlengtet fridag!

NTNUI Roing har vært i Portugal og kapret hjerter og sinn, samt tonnevis med god erfaring. Damenes åtter (aka MasseDamer), herrenes åtter (aka Grådige grizzlyer), toergutta (u-båten) og Petter «Hulken» Tufte i singelsculleren var klare for kamp! Les om det her!

Student-EM handler ikke bare om kamper, trening, mat og sovesaler. Det handler også om venner, opplevelser, samhold og gøy! 

"Det går opp for dæ, du e flua på veggen i et nordnorsk volleyballags uvanlige "hverdag". Det e TSI. Guttan e trøtt. Det e tredje dag inn i det sagnomsuste STUDENT EM."

De EM-vante jentene fra OSI har kun spilt én kamp, det mot fjorårets bronsevinnere, og tapte 15-20. Det er likevel upåklagelig stemning i laget! 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler