Nyheter

Her finner du siste nytt om hva som skjer i norsk studentidrett.

Antidoping Norge har satt opp en ny rekke webinarer for trenere og støttepersonell, samt ett som utøvere kan delt på: "Antidoping 101 - Hva bør trenere vite?", "Hva gjør vi ved mistanke?" og "Kosttilskudd – en risiko for doping?".

Påmeldingen er nå åpen! 7.-11. oktober er studentidrettslag fra hele landet velkomne til Bergen for å delta på høstens høydepunkt – Studentlekene Bergen Challenge. Under Studentlekene skal det kjempes gjevt i hele 24 ulike idretter, og holdes en rekke kulturaktiviteter for enhver smak.

PÅMELDING

Fra og med 7. mai blir det en oppmykning av koronavettregler for idretten. Se de oppdaterte koronavettreglene her.

Nå får du 25% rabatt på opphold hos Thon Hotels i sommer – og full fleksibilitet på bestillingen! Er du Thon DISCOVERY-medlem får du også bonusovernatting hver 5. natt. 

Hvordan blir det når aktivitetene kan starte opp? Hva kan vi gjøre for å få folk i aktivitet igjen? Hvilken støtte ønsker dere fra NSI? Vi inviterer ledere i studentidrettslagene til digitale klubbforum, en arena for erfaringsutveksling og samhandling.

Den 23. og 28. april inviterer Antidoping Norge alle trenere i idretten til webinar for å gi en grunnleggende innføring i antidoping i et trenerperspektiv.

Hvor mange medlemmer har dere? Samordna rapportering er nå åpnet! Alle studentidrettslag er pålagt å rapportere sine medlemstall pr. 31.12.19 innen 30.04.20. Dette gjøres gjennom idrettens medlemssystem, Klubbadmin. Det kan samtidig også søkes om momskompensasjon.

NSI oppfordrer fortsatt alle våre medlemmer til å aktivt bidra i den nasjonale dugnaden for å begrense spredningen av Covid-19. Jo flinkere vi er til å sammen begrense dette nå, jo raskere vil vi kunne komme tilbake til en mer normalisert hverdag og få fortsette å skape aktivitet og glede for studenter i hele landet!

Som følge av den ekstraordinære koronasituasjonen, kan styret beslutte å gjennomføre årsmøter digitalt. Norges idrettsforbund tilbyr alle idrettslag Idrettens Office 365 pakke kostnadsfritt ut juni for å kunne avholde digitale årsmøter. 

Koronaperioden gir oss muligheten til å gjennomføre klubbutviklingstiltak for å ta klubben til en forbedret situasjon ved oppstart av aktivitetene! Her følger 10 klubbutviklingstiltak som kan gjennomføres i koronaperioden.

Ny langtidsplan "Studentidretten vil", resolusjon om e-sport og valg av nytt forbundsstyre var noe av det som ble vedtatt under forbundstinget helgen 28. februar til 1. mars på Gardermoen. 

Norges idrettsforbund ønsker å kartlegge de økonomiske konsekvensene koronaviruset har for idrettslagene, og ber om at idrettslagene rapporterer dette inn gjennom deres digitale rapporteringsskjema.

Vi kan ikke dra på trening sånn som før og vi får ikke trene i store grupper, men vi har mulighet til å være kreative og heller se muligheter enn begrensninger. Vi ønsker sammen med alle våre studentidrettsklubber, arrangører og medlemmer å støtte oppunder aktivitetsinitiativet #karantrening gjennom en heidundranes aktivitetsdugnad!

Sist oppdatert 13. mars 2020 08:30 - All idrettsaktivitet avlyses med umiddelbar virkning. NSI følger koronavirus-situasjonen nøye, og vi oppfordrer alle våre klubber og medlemmer om å følge de rådene og retningslinjene som oppdateres jevnlig fra myndighetene, slik at vi sammen aktivt bidrar til å redusere spredningen av viruset.

Studentlekene i Tromsø er vel blåst! Nærmere 800 deltakere har kjempet om gjeve plasseringer under arrangementet, og her finner du en oversikt over de som nådde pallen i hver idrett. 

NSI og arrangørkomiteen i Studentlekene Tromsø gjør tiltak for forebygging av en eventuell spredning av koronaviruset ifm gjennomføring av Studentlekene 4.-8. mars i Tromsø. Her finner du oppdatert informasjon. 

Om knappe 3 dager vil nærmere 800 utøvere fra 24 klubber kjempe om heder og ære når Studentlekene går av stabelen i Nordens Paris - Tromsø.

For praktisk info og kampoppsett – les videre. 

Søndag 1. mars ble det 94. ordinære forbundsting avsluttet med valg, og her kan dere se hvem som utgjør nytt forbundsstyre og tingvalgte utvalg/komiteer den neste perioden.

Håvard Lauvålien fikk i under NSIs 94. Forbundsting tildelt norsk studentidretts hederstegn i gull for sin betydningsfulle innsats i studentidretten i over ti år. Jens S. Frogner, Nora S. Vangsnes og Haakon Utby mottok alle NSIs sølvmerke.

Valgkomiteens innstilling er nå klar og tingpapirene er oppdatert.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler