Nyheter

Her finner du siste nytt om hva som skjer i norsk studentidrett.

De EM-vante jentene fra OSI har kun spilt én kamp, det mot fjorårets bronsevinnere, og tapte 15-20. Det er likevel upåklagelig stemning i laget! 

OSI Badminton startet EUSA Games med én seier og ett tap, med knappest mulig margin. Les om deres første dager her! 

Finn resultatene for din klubb og ditt lag her. 

De fire OSIerne tok seg helt til finalen i fjorårets Student-EM der de til slutt fikk sølv. De er klare for revansj! 

Med hele åtte Student-EM, ett sølv og en bronse på merittlisten er det vel knapt en klubb som kan skilte med mer rutine i Student-EM enn NTNUI Roing.

OSI tennis er i voldsom vekst og kvalifiserte seg til og med til EM da de vant Studentmesterskapet på hjemmebane. Med seg på damesiden får de EM-rutinerte NTNUI. 

NTNUI fotball herrer og Studentpsretten fotball damer kvalifiserte seg, i likhet med volleyballgjengen, også under SL Sogndal til EUSA Games 2018 - begge lag i beinharde finaler mot fotballbataljonen fra NHHI. 

De to volleyballagene fra henholdsvis TSI og OSI kvalifiserte seg begge under SL Sogndal høsten 2017, og målet var klart fra første kamp - de skulle begge til EM! 

Neste idrett ut er håndball. Her er det Oslostudentenes Idrettslag, som er å regne for veteraner å være i EM etter at jentene nå deltar for tredje år på rad, som skal representere Norge; denne gangen i både herre -og dameklassen!

Vi teller ned mot EUSA Games og Student-EM med én presentasjon hver dag frem til avreise - og først ut er NHHI! 

Birte (bildet), Haakon og Line er klare for å organisere og administrere deltakelsen for over 150 utøvere under EUSA Games. Her kan du bli bedre kjent med dem!

Tedrikking, VM-kamp, nye erfaringer og bekjentskaper. Skiller norsk studentidrett seg fra andre land og hvordan står det til med kjønnsbalansen i det internasjonale studentidrettsforbundet? Vilde har vært på det internasjonale frivillighetsakademiet fra 14. til 22. juni, og deler sine tanker og opplevelser her.

Vi har nå valgt ut de siste 10 kandidatene fra henholdsvis 7 særforbund og 3 idrettskretser til Mentorprogrammet for unge ledertalenter 2018/2019. Tidligere har vi valgt ut 10 kandidater fra norsk studentidrett. Se hvem som skal delta og bli bedre kjent med de heldige utvalgte!

I samarbeid med Select Sport Norge og Oslo Sportslager er nå EM-kolleksjonen klar! 

Selv om sommeren skal nytes, begynner vi allerede å se frem mot en innholdsrik og aktiv høst for norsk studentidrett. Vi har samlet de viktigste datoene og hendelsene nedenfor. Oppdater kalenderen allerede nå!

Norge sender en rekordstor tropp på hele 153 stk til EUSA Games Coimbra 2018. Fem klubber er representert og vi skal delta i syv idretter! 

Onsdag 13. juni reiser Vilde Thorud til Kazan for å representere norsk studentidrett på det internasjonale frivillighetsakademiet. Vi har spurt Vilde om hva hun ser mest frem til ved akademiet og nå kan du også følge henne på veien!

Nok en gang skal hele Studentidretts-Norge gjeste Trondheim når NTNUI tar over stafettpinnen fra Bergen i oktober, og ønsker velkommen til de 15.studentleker! 

Vil du vinne et gavekort på 1500kr hos G-sport? Ta e-læringsprogrammet Ren Utøver i juni og vær med i trekningen! 

Helgen 16. til 18. mars gikk NSIs 93. ordinære forbundsting av stabelen. Nå ligger protokoll fra tinget og endelig vedtatt strategi ute på våre nettsider. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler